2777
2789
عنوان

دلم گرفته😓😓😓

511 بازدید | 55 پست

توافقی جدا شدیم

هرکسی هم میخواست بیاد وساطت کنِ که برگردم

خودش نمیزاشت😓😓😓

فکر میکردم میخواد تا ته راه رو بریم که بعد دوباره بیاد دنبالم و یه جورایی بهم بگه دیدی اونور طلاق چیزی نبود😓

اشتباه فکر میکردم

این که تو این یکسال اخیر همش حس میکردم دوستم نداره و دلش میخواد تو زندگیش نباشم درست بود👍

چقدر تو این یکسال هواشو داشتم و تشویقش میکردم به پیشرفت کردن

چقدر درکش کردم ولی ترک شدم😓😓😓

گور بابای مردا... همشون همینقدر نمک نشناس و بی لیاقتن

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

طلاق گرفتی و انتظار داشتی دوست داشته باشه و برگرده؟و تازه تو تشویق به پیشرفت هم می کردی؟؟😅

قبل از طلاق

تازه یکی دوماهه طلاق گرفتیم

بله منِ ساده فکر میکردم میخواد تنبیه ام کنِ که بعد دوباره بهم برگردیم😓

ول کن بابا

کار کن شاغل شو پول دربیار برو گواهینامه‌ بگیر ماشین بخر عشق کن حرفه یاد بگیر

بخدا خداتو شکر کن که زود تموم شد

خیلیا هستن چند سال پله های دادگاه رو بالا پایین میکنن تا طرف طلاق بده

نصف کسایی که ازدواج کردن بخدا پشیمونن چون الان دیگه پسرا اونجوری که باید نیستن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
ول کن بابا کار کن شاغل شو پول دربیار برو گواهینامه‌ بگیر ماشین بخر عشق کن حرفه یاد بگیر بخدا خداتو ...

میفهمم چی میگی ولی دل بی صاحابم بدجوری شکسته😭😭😭

اون واقعا منو نمیخواست باهام بازی کرد😭😭😭

با مادر بچه اش بازی کرد😭😭😭

منم از همه ی حق و حقوقم گذشتم که انقدر راحت تونستم جدا بشم