2777
2789
عنوان

زنداداشم....

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 27 پست
اخه همش پیش داداشم گلگی میکنه ابجی بهم زنگ نمیزنه فلان و بهمان.. تولدبرادرزادم دوبار زنگ زدم تبریک ...

وااا خوب برادر زادته منته چیو میزاری ک‌زنگ‌زدی.بنظرم ازش بپرس احتمال زیاد از چیز ی ناراحته

👶🏻=👰+🤵
همینو بگو همش میره تو اتاق فقط برا غذا خوردن میاد بیرون خب تو باشی ناراحت نمیشب

چرا ولله من ناراحت میشم بکولی از ی شهر دیکه بعد چن وقت بیای بعد بری اناق واسه غذا خوردن بیای بیرون نهایت بی ادبیه اکه دلخوری داره اصلا نباید بیاد خونه ادم نه ک همچین حرکتی انحام بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مسان میخورنت عروسا‌ی نی‌نی‌سایت خانواده شوهر ستیز

والا منم خودم عروسم نمیخام از خودم تعریف کنم با خواهرشوهرم مثل دوتا خواهریم هرجا میریم مادرشوهرم میگه شما پیش هم نشینید انقدر میگین و میخندین چشمتون میزنن

من کلا خون گرمم دوست داشتم با زنداداشمم اینطوری باشم ولی خب....

اخه همش پیش داداشم گلگی میکنه ابجی بهم زنگ نمیزنه فلان و بهمان.. تولدبرادرزادم دوبار زنگ زدم تبریک ...

فتنه گره هر کاری کنین یه حرفی داره دنبال بهانه اس محل ندین

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

زن داداش منم همینه . منم عید دیدم اصلا نگاش نکردم ی کلمه حرف نزدم قربون صدقه بچه هاشم نرفتم درست مثل خودش رفتار کردم . از حرص صورتش قرمز شده بود . بزار بفهمه بی محلی و بی احترامی چقد بده . اصلا برات مهم نباشه این همه به ما بی احترامی کرد بخاطر داداشم هیچی نگفتیم ولی الان میگم چرا مگه ما آدم نیستم داداشم اگه فکر ما بود به زنش میگفت دلیل بدرفتاریت چیه . 

منم جوری میرم خونه مادرشوهرم که خواهرشوهرام نباشن حوصله شون رو ندارم هروقت باهم بودیم یه جوری اشکمو ...

آرامش خود آدم از گله گی تقی و نقی و خاله زری مهمتره،هیچوقت علاقه ب بحث خاله زنکی و ارتباطات زیاد خانوادگی فامیلی نداشتم خوشبختانه،یه اروپایی اورجینالم😅

زنِ ایرانی، اهلِ خود ویرانی..!
چرا ولله من ناراحت میشم بکولی از ی شهر دیکه بعد چن وقت بیای بعد بری اناق واسه غذا خوردن بیای بیرون ن ...

اخه مثلا ناراحتیاش خنده داره بخدا ...

مثلا موقع زایمانش ما رفتیم خونه مامانش سر بزنیم دراز کشیده بودداشت بچه شیر میدادم بچه هم هی نمیتونست سینه رو بگیره گریه میکرد مامانم گفت عزیزم پاشو بشین بچتو بگیر بغل شیر بده دستشم گرفت که پاشه دستشو کشید گفت نه والا من تا50شب میخام بخابم...

اونوقت پیش داداشم گفت اره مامانت تو کارم دخالت کرده

آرامش خود آدم از گله گی تقی و نقی و خاله زری مهمتره،هیچوقت علاقه ب بحث خاله زنکی و ارتباطات زیاد خان ...

خوبه 😊

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
وقتی اونا اومدن تو نباید میومدی خونه مامانت،میذاشتی میرفتن بعد میومدی، وقتی  میبینی ارتباطی &nb ...

خب بخاطر برادرزادم دلم لک زده بود براش...

داداشم زنگ زد گفت بهونا پارسارو میگیره میام دنبالتون باهام بازی کنن

بخاطر داداشمو دخترش اومدم مامانم چند بار بهم زنگ زد

وااا خوب برادر زادته منته چیو میزاری ک‌زنگ‌زدی.بنظرم ازش بپرس احتمال زیاد از چیز ی ناراحته

عزیزم منتی نیست من حتی کادوهم براش فرستادم جوم براش نیدم...

ولی از دت زنداداشه کفریم دوبار زنگ زدم یه بارشو جواب نداد یه حداه اقل بعدش زنگ نزد بگه کارت چی بود

خب بخاطر برادرزادم دلم لک زده بود براش... داداشم زنگ زد گفت بهونا پارسارو میگیره میام دنبالتون باها ...

زن برادرت مارموزه شاید،اهمیتش نده اصلا شایدم بیشعوره،چون رفتارش درست نیست به هر حال دوست نداشت نمیومد خرکشش که نکردن بزور بیارن که حالا بچپونه خودشو تو اتاق،مهمونی اومده برا چی دقیقا؟! آدم ناراحتم باشه یجوری عنوان می‌کنه دیگه تو اتاق رفتن کار بچه هاست،شمام اگه ناراحتش نکردی پس برات مهم نباشه چیکار کنه بذار تو حال خودش باشه

عزیزم منتی نیست من حتی کادوهم براش فرستادم جوم براش نیدم... ولی از دت زنداداشه کفریم دوبار زنگ زدم ...

دکتر هلاکویی میگه انتظار داشتن از دیگران آدم و از پا درمیاره،،چرا برات مهمه  رفتارش!مثل خودش باش،بیخیال