2777
2789
عنوان

زنداداشم....

269 بازدید | 27 پست

زنداداشم از عیدمیدونه من باردارم یه زنگ نزده بهم کلا انگار با خانوادمون قهره البته یه شهره دیگه زندگی میکنن الان اومدن اومدیم خون مامانم اینا اصلا هم کلام نشده نه با من ن با مامانم پسرم یه چیز برادرزادمو میخاد سریع میگه ببر قایمش کن...

یعنی از وقتی اومدم دارم حرص میخورم 

واقعا مشکل بعضیا چیه ارث پدرشونو خوردیم؟

از من میشنوی اصلا از کسی توقع این کارا رو نداشته باش خودت راحت تری ول کن عامو حالا زنگم میزد پسفردا میگفت تو بارداری سراغتو گرفتم و این حرفا 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی اونا اومدن تو نباید میومدی خونه مامانت،میذاشتی میرفتن بعد میومدی، وقتی  میبینی ارتباطی  ندارین توام خودتو بکش کنار،بی اهمیت باش نسبت به کاراش و توقع هیچی هم نداشته باش.من خودم همیشه همینکارو میکنم آرامش دارم و اصلا دوست ندارم بهم زنگ بزنن بشون زنگ بزنم یا ببینمشون،دوری و دوستی و آرامش اعصاب😀

زنِ ایرانی، اهلِ خود ویرانی..!
خب توام محل نده حرصت واسه چیه .دلش نخواسته تبریک نگفته کجاش مهمه

اخه همش پیش داداشم گلگی میکنه ابجی بهم زنگ نمیزنه فلان و بهمان..

تولدبرادرزادم دوبار زنگ زدم تبریک بگم یه بارش خواب بود یه بارم برادرزادم گفت دستش بنده

از این ناراحتم که انگار با ما قهره درصورتی که کوچک ترین بی احترامی بهش نگردیم

پس میاد خونه مامانت چکار کنه وقتی یک‌کلامم حرف باهاشون نمیزنه؟؟؟؟ 

همینو بگو همش میره تو اتاق فقط برا غذا خوردن میاد بیرون

خب تو باشی ناراحت نمیشب

وقتی اونا اومدن تو نباید میومدی خونه مامانت،میذاشتی میرفتن بعد میومدی، وقتی  میبینی ارتباطی&nbs ...

منم جوری میرم خونه مادرشوهرم که خواهرشوهرام نباشن حوصله شون رو ندارم هروقت باهم بودیم یه جوری اشکمو در اوردن

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.