2777
2789
برا من که هیچ وقت هادی نمیشه مامان من برا هر چیزی میبردمون پیش دکتر..  یادمه دبیرستان بودم ...

الان بارداري؟

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
کسی ک درد بزرگ زایمان و بکشه دیگ ترس از آمپول مسخرس 

خب درد زایمان هم ترس داره

من از گربه و سگ  هم میترسم،دیگه نباید از کرم، هزار پا و زنبور بترسم

ترنس این چیزا حالی نیس

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من#  

ولی فک کنم زایمان نکردنم تاثیر داشته باشه

کاربری دوم😐_وسط درس کردن قیمه میگه لپه هارا از شب قبل خیس کنید ، خو اخه اینو الان باید بگی من الان چجوری برم شب قبل 😐 _ تو دنیایی ک 51 بر 17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😑_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن مارو پرورش میدن ، بهمون اکسیژن میدن تا رشد کنیم بعدم کودشیم ازمون استفاده کنن😐دوست دارم ب اون مویی ک میریزه یا اون دندونی ک خراب میشه بگم احمقا چرا متوجه نیستین ما تو یه تیمیم😑 _ دلم یه اکیپ شادِ بیشعور میخواد ک فقر فرهنگی توش بیداد کنه😁  _ فقط یه دختر میتونه 6 ساعت با دوست صمیمیش تلفنی حرف بزنه بعد بگه حالا بقیه شو ببینمت بهت میگم😑 _ انقد بعضیا بیشعورن ک خود بیشعورم انقد بیشعور نیس😁 _ هیچکس لیاقت اشک های تو را ندارد و کسی هم ک چنین ارزشی دارد ، باعث اشک ریختنت نمیشود 🙂 _ من ادم خوش سلیقه ای هستم ولی پول کافی برا اثباتش ندارم😁 _ بخندین ولی وابسته نشین من موندنی نیستم😎 _ تو دنیایی ک 51 بر17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😐_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن ما رو پرورش میدن بهمون اکسیژن میدن ، تا رشد کنیم در اخر بمیریم کود شیم تا مارو مصرف کنن😁  _تجربه ثابت کرده برا بعضیا چه برینی چه بمیری یکیه ، پس برینید ک بعدا دلتون نسوزه 😁_از ادمایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونام میخورن متنفرم 😐  _الان از طرز ماسک زدنتون میفهمم چجوری ناخواسته باردار میشین 😐_ عده ای در این جهان با بهترین امکانات از زندگی لذت میبرند ، اما وعده ی زندگی در جهان دیگری را ب مردم میدهند!!           

باردار نیستم .. رفتم دکتر گفت ویتامین D و کلسیمت خیلی خیلی پایینه.. کلی امپول داد

بهش گفتم نمیشه بزنم تو سِرم؟ گفت نه🤨

شوهرم امپولارو گرفت .. منم گذاشتم تو یخچال اونقدر موووووند ک خراب شد.. به شوهرم گفتم زدم 

خیلی میترسم از امپول😪

چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا💛هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو🌷💚 دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍 

زایمان دومم تا قبل از بدنیا اومدن پسرم آمپول میزدم جای تزریق اندازه یه توپ کوچیک باد کرده بود اینقدر آمپول زدم نمیتونستم بشینم

ولی کلا نمیترسم خودم به دکتر میگم آمپول بنویس

نه هیچکس یادش نیست 

اره منم یادم نیست

اگه یاد کسی می موند،عمرا باردار میشد😅

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
الان بارداري؟

نه سه بار قبلا زایمان کردم 

الانم باردار نیستم

ولی میترسم از امپول

ترنس🙄

نوشته بودم ترس

شده ترنس

عزیزم شما چرا انقد ملتو میزاری سرکار بعد تاپیکاتو قفل میکنی؟

یجا میگی 28 سالته یجا دیگه میای از خاطرات دهه شصت حرف میزنی؟ واقعا نمیفهمم چرا انقدر خاطره های مختلف از سوراخ دماغات مینویسی یجا مادرشوهرت کوبیدت به دیوار گفته دماغت پهنه یجا خواهرشوهرت یجاهم ماماخصوصی گرفتی پنبه کرده تو سوراخ دماغات که زور زدنی خونریزی نکنی!!!! یجاهم که یه نابینا دو تا انگشتشو کرده تو سوراخ دماغات یجاهم سوسک رفته تو سوراخ بینیت مادرشوهرت جرش داده یجا دیگم معلم دوتاخودکار کرده تو سوراخ بینیت دروغ زیاد گفتی ولی همینارو یادم بود فعلا 

شوهرت تک پسره بعد چنتا جاری داری؟ خدا شفات بده عزیزم ایشالا خدا بهت ارامش بده و عقده های درونیتو درمان کنه تا نیای اینجا مردمو مسخره کنی و به بازی بگیری

حاضرم کاربریم بترکه ولی همه بدونن میان تاپیکت سرکارن 

یه ذرم ادب و شخصیت نداری درست جواب بقیه رو بدی 

خدا        

تاپیک قبلیتو چرا قفل کردی ؟؟؟؟؟حرف زدی وایسا جوابشو بشنو

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂