2777
2789
عنوان

بیبی چک+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 63 پست
بنظرمن هاله دار

بیا تاپیک بعدی

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
احساس میکنم هاله افتاده

بیا تاپیک بعدی

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه ندارم بیبی از طرفیم چون ۵ روز مونده میگم بازم صبر کنم چی بگم نمیشه دیگه نمیشه

سلام عزیز خیلی زود بی بی زدی که باردارم باشی نشون نمیده ..من خودم تازه فهمیدم باردارم ..من وقتی که ۱۲ روز از وقتم گذشت بی بی چک زدم...همون موقع مثبت شد عکسشم دارم

سلام عزیز خیلی زود بی بی زدی که باردارم باشی نشون نمیده ..من خودم تازه فهمیدم باردارم ..من وقتی که ۱ ...

عزیزم بیا تاپیک بعدبم

زود زذی بی‌بی عزیزم

گلم بیا تاپیک بعدی

سلام دوستان چن روز باید از موعد بگذره بعد بیبی چک بزنیم؟من پریودام اصن منظم نیست.ماه پیش ۲۸ ام شدم ولی این ماه هنوز نشدم

شما دوستانی ک باردار شدین قبلش علائم خاصی داشتین؟مثلا تهوع سرگیجه سفت شدن سینه دل درد و..

چون من هیچ علائمی هم ندارم میخوام بیبی چک بزنم ولی نمیدونم چه زمانی استفادش کنم که نتیجه قطعی مشخص بشه

من در آسمان خدا را دارم و در زمین تنها تو را..
سلام دوستان چن روز باید از موعد بگذره بعد بیبی چک بزنیم؟من پریودام اصن منظم نیست.ماه پیش ۲۸ ام شدم و ...

باید ۵ روز اینا بگذره اگه صبر داشته باشی🥴

عزیزم ببخشید من تازه اومدم نی نی سایت ...بلد نیستمش ...تاپیک بعدین کجا بیام یعنی

بزن رو پروفایلم برو تو آخرین تاپیکم

صبر ک ندارم ولی بیبی چک منفی هم میبینم اعصابم خورد میشه

من تو این یه سال اونققققدر بیبی منفی دیدم که هاله دیدنی هم باورم نمیشه

من تو این یه سال اونققققدر بیبی منفی دیدم که هاله دیدنی هم باورم نمیشه

میفهمم عزیزم حس خوبی نیست

ایشالا هرکی ارزوشو داره همین ماه خدا به دلش جواب مثبت بده

من در آسمان خدا را دارم و در زمین تنها تو را..
میفهمم عزیزم حس خوبی نیست ایشالا هرکی ارزوشو داره همین ماه خدا به دلش جواب مثبت بده

الهی امین

دیگه ندارم بیبی از طرفیم چون ۵ روز مونده میگم بازم صبر کنم چی بگم نمیشه دیگه نمیشه

سر موعدت بزار ایالله حامله ایواسه منم دعا کن من پنجم موعدمه

چشم انتظار ثمره عشقمون  اگه میشه واسه نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستین🙏🏼