2777
2789
عنوان

بیبی چک+ عکس

702 بازدید | 63 پست

سلام بچه ها من ۵ روز دارم تا موعدم 

نتونستم صبر کنم امروز یه بیبی زدم اینطور شد.

ادرارم زیاد نریختم فقط یکی دو قطره.

این یعنی منفی دیگه؟

مث همیشه...؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ی هاله ک هست ی دونه دیگ امتحان کن

دیگه ندارم بیبی

از طرفیم چون ۵ روز مونده میگم بازم صبر کنم

چی بگم نمیشه دیگه نمیشه

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
شاید کم ریختی اینطور شده 

نه به اندازه بود،مثل بقیه وقتا

صبر کن بذار از موعدت بگذره 

همون دیگه بیشتر از یکساله منتظرم دیگه صبر کردن خیلی سخت شده برام

بهترین زمان بیبی چک ۵روز بعد از موعد هست که سطح هورمون بالا باشه عزیزم 

این اصلا معتبر نیست الان

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم ۵ روز به موعد زوده واسه نشون دادن

کاش واقعا همینطور باشه دیگه خستم

آخه ۵ روز تا موعد بدنت خودش میدونه که بارداره یا نه که به شمام بگه 🤦‍♀️

حداقل ۱۰ روز بعد از آخرین اقداام اونم آزمایش 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗