2777
2789
عنوان

آشپزا بیان 😁

135 بازدید | 23 پست

خانما امروز میخوام ماکارونی درست کنم یه بسته گوشت چرخ کرده است چند قاشق رب بریزم؟

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

۴ تا غذا خوری

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
۴ تا غذا خوری

خیلی ترش نمیشه

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چار الی پنج ق غ

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
خیلی ترش نمیشه

پره پر نه

۴ تا متوسط

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
واسه چند نفره؟؟؟ من واسه چهار نفر فقط ی قاشق میریرم خیلی ترش و پر رنگ دوس نداریم

من ۳ تا میریزم عالی میشه

واسه چند نفره؟؟؟ من واسه چهار نفر فقط ی قاشق میریرم خیلی ترش و پر رنگ دوس نداریم

منم واسه چهار نفر میخوام درست کنم اولین بارمه😢

بستگی داره ی بسته گوشتت چقدریه

من برا ی بسته ۵۰۰ گرمی ب موادم ۲تا ق رب میزنم 

مامان سونیام... کاربریم تعلیق شد☹دعاکنید دخترم به ارزوش برسه و خدا خیلی زود بهش خواهر برادر بده🌹اللهم صل علی محمد و ال محمد

سیب زمینی چند تا بریزم؟

هرچقد دوس داری میخای ترش و پرنگ باشه زیاد مثلا۳یا ۴ قاشق بریز کمرنگ باشه کمتر بریز مثلا یه قاشق سرپر بستگی به ذائقه خودتون داره

میشه برای قبولیم تو کنکوریدونه صلوات مهمونم کنی؟😞💔 .....................❤ان شاءالله حاجت روا شی❤...................
بستگی داره ی بسته گوشتت چقدریه من برا ی بسته ۵۰۰ گرمی ب موادم ۲تا ق رب میزنم 

نمیدونم دقیق چقده ولی دوسه تا قاشق رب میزنم چون ترش میشه دوست ندارم

هرچقد دوس داری میخای ترش و پرنگ باشه زیاد مثلا۳یا ۴ قاشق بریز کمرنگ باشه کمتر بریز مثلا یه قاشق سرپر ...

من کمرنگ دوست دارم پس یه قاشق سر پر یا یکی و نصفی

خیلی ترش نمیشه

عزیز دوتا چهارتا ترش میشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲