2777
2789
الهی فداتشم دارم تنهایی میرم آزمایش بدم توروخدا برام دعا کنید به اندازه دنیا دلمو شکوندن لااقل الان ...

ان شاءالله تجربه حالت و داشتم ولی خدا مهربونتر از همه همراهته نگران نباش ان شاءالله ازمایشتم تاییدش میکنه

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر امضات حال منه منم پنج شنبه بی بی چکم مثبت شد مبارکه مامان خانوم

عزیزدلمی الهی شکر مامان شدی برام دعا کن دارم میرم آزمایش

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
دارم بدو بدو میرم

انشالله مثبته استرس نداشته باش

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
عزیزدلمی الهی شکر مامان شدی برام دعا کن دارم میرم آزمایش

عزیزم مبارکت باشه

توروخدا دعام کن دعا کن منم این حسو تجربه کنم دیروز یه بی بی چکام مثبت شد ولی امروز منفی فردا موعدمه😭😭😭بخدا دارم با گریه تایپ میکنم توروخدا دعام کن

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
عزیزم مبارکت باشه توروخدا دعام کن دعا کن منم این حسو تجربه کنم دیروز یه بی بی چکام مثبت شد ولی امرو ...

الهی قربونت بشم غصه نخور خدا ارحمن و الراحمینه منم دلم شور میزنه

مثبته عزیزم مبارک باشع  😍😍

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
الهی قربونت بشم غصه نخور خدا ارحمن و الراحمینه منم دلم شور میزنه

خدا نکنه عزیز انشالله حامله ای

خیلی دعام کن 

قدر نعمت تو دلتو بدون کادو امام رضا و حضرت معصومس به تو منم از خودشون خواستم ولی انگار لایق نبودم

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
خدا نکنه عزیز انشالله حامله ای خیلی دعام کن  قدر نعمت تو دلتو بدون کادو امام رضا و حضرت معصوم ...

اینجور نگو من پارسال روز دختر مشگل گشا پخش کردم بعدم مشهد رفتم کلی نذر و نیاز کردم الهی که خدا به شماهم بچه سالم و صالح بده

الهی فداتشم دارم تنهایی میرم آزمایش بدم توروخدا برام دعا کنید به اندازه دنیا دلمو شکوندن لااقل الان ...

انشا..که مثبتع خبرشو بده بهمون

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
عزیزم .اگ همون دقیقه هاله انداخته بارداری .  زمان بگذره ازش نه . این بی بی چکه دقیقه . ...

الهی ک خدا از دهنت بشنوه آره زیر۳دقیقه انداخت خودم هنوز باور نمیکنم😢