saaanaaayii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 2682 عنوان تست کرونا 65 بازدید | 5 پست بچه ها ب این تستایی ک همون لحظه جوابشو بمون میدن اعتباری هست؟و هزینش چقده 1400/03/29 | 07:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ramona۹۲ عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 8617 همون لحظه ک من صبح ساعت ده دادم ساعت ۷ جوابش اومد.راستش من اعتماد نکردم چون علائم واضحی داشتم.یه اقاییم تو داروخانه گفت دکتر عکس ریه زنشو دیده گفته سریع بستریش کن اوضاعش وخیمه.بعد تست سریع داده منفی بوده خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
saaanaaayii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 2682 همون لحظه ک من صبح ساعت ده دادم ساعت ۷ جوابش اومد. راستش من اعتماد نکردم چون علائم واضحی داشتم. یه ... مم فقط قفسه سینم درد میکنه و خیلیییی این چند روز استرس داشتم ب نظرتون کروناس
ramona۹۲ عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 8617 مم فقط قفسه سینم درد میکنه و خیلیییی این چند روز استرس داشتم ب نظرتون کروناس شاید از استرستهمن وقتی زیادی فکر میکنم و استرس دارم.فرداش قفسه سینه م سنگینه و درد میکنه وسطش خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
saaanaaayii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 2682 شاید از استرسته من وقتی زیادی فکر میکنم و استرس دارم.فرداش قفسه سینه م سنگینه و درد میکنه وسطش نمیدونم چون یکمم گلوم درده