2789
عنوان

حق الناس

205 بازدید | 14 پست

امروز دلم حال و هوای معنوی نداره ولی بنا ب رسم همیشه این ساعت این تاپیکم رو میزارم.

حق الناسامون رو دریابیم و التیام بدیم دلایی ک شکوندیم‌ و مرور کنیم خودمون رو .. قبل ازینکه مرورمون کنن

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه تاپیک خوبی🙂

به دوستانی که کتاب سه دقیقه در قیامت رو نخوندن پیشنهاد میدم حتما بخونن. به خصوص در زمینه حق الناس خیلی کمک کننده هست

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
😐نمیدونم ولی حس میکنم برکت از زندگیم رفته بخاطر حق الناس هایی هس ک گردنمه  ولی هرچقدر فکر میک ...

انشاءالله ک اینطور نیس ولی صافش کن حدالامکان

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
چه تاپیک خوبی🙂 به دوستانی که کتاب سه دقیقه در قیامت رو نخوندن پیشنهاد میدم حتما بخونن. به خصوص در ...

صوتیشم هست؟

صوتیشم هست؟

دقیق نمیدونم عزیزم ولی فکر میکنم هست

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
ی هفتس پدرم فوت شده حال دلم اصلا خوب نیست چکار کنم  😢😢😢😢😢😢😢

روحشون شاد باشه .هدفون بزار برنامه زندگی پس از زندگی رو از تلیبیون گوش بده حین انجام کارات.آروم میشی

روحشون شاد باشه .هدفون بزار برنامه زندگی پس از زندگی رو از تلیبیون گوش بده حین انجام کارات.آروم میشی

باشه ممنونم

اگر میدونی بهم بگو چه چیزی براش خیرات کنم منظورم دعا یا قران و نماز هست 

بگو الان چی بدردش میخوره ،هر چند فوق العاده ادم خوب و مهربون با خدایی بود

باشه ممنونم اگر میدونی بهم بگو چه چیزی براش خیرات کنم منظورم دعا یا قران و نماز هست  بگو الان ...

همون انسانیتش دنیا ارزش داره عزیزم.ب نظرم اگر در انجام واجبات مشکلی داشتن مثل نماز و روزه .. اگر نداشتن ایستگاه صلواتی خیرات کمک ب فقرا خیلی کمک کنندست

همون انسانیتش دنیا ارزش داره عزیزم.ب نظرم اگر در انجام واجبات مشکلی داشتن مثل نماز و روزه .. اگر ندا ...

نماز قضا که میدونم نداره با این حال ی سال رد کردیم 

روزه هم همینطور 

از انسانیتش که نگم تو این کرونا ان چنان تشیعع جنازش شلوغ شده بود که همه تعجب کردن از بس ادم خوب و مهربون و کار راه اندازی بود 

حال دل خودم بده نمیدونم چجوری اروم بشم هر چند میدونم اون جاش خوبه 

نماز قضا که میدونم نداره با این حال ی سال رد کردیم  روزه هم همینطور  از انسانیتش که نگم ...

در حین کارای روزمرت صلوات بفرست عزیزم و آخر روز ب روحش هدیه کن و ازش بخاه گاها ب خوابت بیاد تا دلتنگیت رفع بشه.مطمئنا برنامه زندگی پس از زندگی کمک کنندست.و بدون این جدایی زیاد طول نمیکشه و دیدارها تازه میشه

در حین کارای روزمرت صلوات بفرست عزیزم و آخر روز ب روحش هدیه کن و ازش بخاه گاها ب خوابت بیاد تا دلتنگ ...

باشه عزیزم ممنون 

پدرم ادمی بود که سن مرگ خودش رو به ما گفته بود ،درست ی هفته بعد از اتمام اون زمانی که همیشه میگفت فوت کرد 😢😢😢😢

باشه عزیزم ممنون  پدرم ادمی بود که سن مرگ خودش رو به ما گفته بود ،درست ی هفته بعد از اتمام اون ...

یقین داشته باش الان بهترین جاست ب صورتی ک زمانی ک بی قراریای شما رو هم میدیده دوس نداشته برگرده