2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی . من صدبار خواب پسر و دختر مو طلایی تو سنای مختلف دیدم..

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

والا منم ۶ ماهه خودمو شوهرمو خواهر شوهرام و یکی ازدوستام خواب میبینن بچه دارم از اون موزردای خوشگلللل و تپللل،،،،هیچ خبری نیس😁

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

بخدا یه طوری نوشتی کمک کمک فک کردم پات تو دهن مار مونده😁😁😁

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
ببخشید اگه باعث نگرانیتون شد . آخه من هر وقت تاپیک زدم کلا ۳یا ۴نفر اومدن.

نه بابا این چ حرفیه خواستم جو عوض ش،،،، عزیزم هیشکی نمیاد برا تاپیکای ساده شما الان بزن خیانت و یا دعوا با مادر شوهر همه میان😁😁😁منم با همسرم از این خابا زیاد دیدیم تازه خواهرشوهرم دیده ی پسر داریم تو حرم امام رضاییم اسمشم عرفان😁ولی ۵ ماهه اقدام کردم برا بچه خبری نیس😔

نه بابا این چ حرفیه خواستم جو عوض ش،،،، عزیزم هیشکی نمیاد برا تاپیکای ساده شما الان بزن خیانت و یا د ...

عزیزم ایشالا این ماه میای خبر بارداری تو میدی.

استرس نداشته باش که خودش خیلی مانع بارداری میشه

عزیزم ایشالا این ماه میای خبر بارداری تو میدی. استرس نداشته باش که خودش خیلی مانع بارداری میشه

فدات،، از وقتی اقدام کردم هرماه ی مشکل جدید برام ساخته میشه،،، نمیدونم حکمتش چیه ولی هرچیه شکرش میکنم