2777
2789
عنوان

عمه😒

288 بازدید | 25 پست

واقعا چرااا بعضی ها اینجورین 

رفتیم خونشون بعد ب مامانم ک کنارش بود گفت 

ببین ی چیزی میگم گوش کن نزار دخترات اینجوری لباس بپوشن😳

ی خدااااااااااااااااااااااااااااا 

لباسامون اصلا ن زیاد بازه ن زیاد با حجاب من برای اینک گرمم نشه موهام  دم اسبی می بندم چتری هم نمیندازم ولی خواهرم انداخته بود(ن زیاد)

ارایشم کرم ضد افتاب رژ ریمل رژ گونه خیلیییییییییی کمرنگ اصلا معلوم نیست ک زدی ،طبیعی

لباسم مانتو بلند جلو باز (ک همه می پوشن، عج وجقی نیست)

خواهرمم مثل من 

اون یکی خواهرم ک بچست ۱۱ سالشه کسی نمیدونه فک میکنن کلاس دومه کلا بازه بکشیش هم مانتو ی شال نمی پوشه(اصلااااااااااااا بهش نمیاد انگار ی زن کوتولست واسش لباس پوشیدی)

یعنی مامانم گفت این حرفو بابات و داداشت بشنون باید چادر بزنین

حالا اینا ب کنار هممون(منو خواهرام و مامانم)اینو میدونیم ک عمم فقط و فقط از حسودی اینو گفته بخدا اینقدر حسوده ک ...

بخدا وقتی بچهاشو می بینی می خوای فرار کنی اینقدر لباساشون بده و کهنه(بزرگم هستن) اتفاقا پولدار هم هستن ولی کیه ک خرج کنه(از بزرگ ب کوچیک خسیسن)

بخدا شوهرشو دختراش انگار سو تغذیه دارن اینقدر لاغرن در اون حد خسیسن ک نمیخورن فقط زمین و ماشین و خونه میخرن

اینقدر ب خودشون نمیرسن ک ت فامیل افتاده ک نمیشه باهاشون بگردی و...

یعنی بخدا بچهاش مارو ت عروسی می بینن گریه میکنن 

عروسی عموم دخترش بزرگه ها بزرگ ، گفت چرا لباس اونا همیشه از ما بهتره 

یبار ی دمپایی گرفته بود ۲۴ رفت پسش داد گفت گرونه 

بعد ما دمپایی دستشویی مون ۲۰۰ تومنه

فقط و فقط این حرفش از حسودی بود 

اینقدر دلش پاک نیست و ادم بدیه ک دخترش ۵ ساله پشت کنکوره

چهههه طولانی نصف شبی چه حالی داشتبییی

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حرف زدی نخوندم

فقط اونجا که گفتی دمپایی دستشویی تون ۲۰۰تومنهههههه😂😂😂😂باشه...

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 

دمپایی دسشوییمون مال ده سال پیشه فکر کنم 5 تومن ولی خوب مونده😁😁😁

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ب.تو.چه#  

میخاستی بگی پولداریم خونوادتن؟

یا اینکه از اپشنات بگی خاستگار برات بیاد

اگر پدرت میخاس چادریتون میکرد راحتم میتونست

حالام فهمیدیم خونواده شما خوب اونام بد اوکی!

کاربری دوم😐_وسط درس کردن قیمه میگه لپه هارا از شب قبل خیس کنید ، خو اخه اینو الان باید بگی من الان چجوری برم شب قبل 😐 _ تو دنیایی ک 51 بر 17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😑_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن مارو پرورش میدن ، بهمون اکسیژن میدن تا رشد کنیم بعدم کودشیم ازمون استفاده کنن😐دوست دارم ب اون مویی ک میریزه یا اون دندونی ک خراب میشه بگم احمقا چرا متوجه نیستین ما تو یه تیمیم😑 _ دلم یه اکیپ شادِ بیشعور میخواد ک فقر فرهنگی توش بیداد کنه😁  _ فقط یه دختر میتونه 6 ساعت با دوست صمیمیش تلفنی حرف بزنه بعد بگه حالا بقیه شو ببینمت بهت میگم😑 _ انقد بعضیا بیشعورن ک خود بیشعورم انقد بیشعور نیس😁 _ هیچکس لیاقت اشک های تو را ندارد و کسی هم ک چنین ارزشی دارد ، باعث اشک ریختنت نمیشود 🙂 _ من ادم خوش سلیقه ای هستم ولی پول کافی برا اثباتش ندارم😁 _ بخندین ولی وابسته نشین من موندنی نیستم😎 _ تو دنیایی ک 51 بر17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😐_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن ما رو پرورش میدن بهمون اکسیژن میدن ، تا رشد کنیم در اخر بمیریم کود شیم تا مارو مصرف کنن😁  _تجربه ثابت کرده برا بعضیا چه برینی چه بمیری یکیه ، پس برینید ک بعدا دلتون نسوزه 😁_از ادمایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونام میخورن متنفرم 😐  _الان از طرز ماسک زدنتون میفهمم چجوری ناخواسته باردار میشین 😐_ عده ای در این جهان با بهترین امکانات از زندگی لذت میبرند ، اما وعده ی زندگی در جهان دیگری را ب مردم میدهند!!           

“ انقد دلش پاک نیس دخترش ۵ساله پشت کنکوره “
😐😐😐😐😐
خدا شفات بده!!...

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛