2777
2789
عنوان

عمه😒

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترشون پشت کنکورن چون منتظر رشته خاصشن

بیخیال خونشون نرید دیگ مگ مجورین

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
خدایی من خسیس نیستم ولی برا دمپایی دشوری ۲۰۰ نمیدم

قیمتا همینه 

منم چند روز پیش دمپایی برای حموم گرفتم ۱۵۷

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
همش اوکی ولی پشت کنکور بودن دخترش چ ربطی ب این موضوع داشت

واااای بخدا شما الا منو ادم بده می بینید ولی اصلا دشون پاک نیست بخدا اسم ی نفرو بیاری اینقدر لهش فحش ناموسی و... میدن ک نگو 

دخترش ی عفریته ایه ی حسودیه همش میخواد دخترا فامیل و خراب کنه خودش دختر خوبه شه میره بغل عموها لش مکنه بعد رفته بود گفته بود ک فلانی(من)ت خونشون ک رفتیم جلو عموها شال نپوشیده با لباس خونگی اومده حتما جلو نامحرمام اینجوریه دختری خراب(من)

در صورتی ک اینجوری نیستیعنی من ت این گرما ت خونه لباس بپوشم؟

واااای بخدا شما الا منو ادم بده می بینید ولی اصلا دشون پاک نیست بخدا اسم ی نفرو بیاری اینقدر لهش فحش ...

نه والا حق با شماس ولی الان یه پشت کنکوری اینو ببینه میگه پ آذم بدی بوده که اینجوری شده

👶🏻=👰+🤵
دخترش از خودش بد تره ت فامیل همش بد منو میگ  بخدا شما از ظاهر قضاوت مکنی عزیزم

باطن و طرز فکر شما با صحبت کردن و تاپیکی که میزنی مشخص میشه...

از چیزایی که من خوندم تو تاپیکت و تو جوابایی که به کاربرا دادی، مشخصه خودت هم گلِ بی‌عیبی نیستی؛ انقد راحت پشت سر بقیه حرف میزنی و قضاوت میکنی تک‌ تکِ کاراشونو!! اومدی تو یه سایت عمومی هم اینا رو میگی. جایی که کوچکترین ربطی نداره به مسائل شخصی خانواده‌ی شما. 

اینا درست نیست. رو خودت کار کن عزیز. معلومه کم سن و کم تجربه‌ای🌹

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 
باطن و طرز فکر شما با صحبت کردن و تاپیکی که میزنی مشخص میشه... از چیزایی که من خوندم تو تاپیکت و تو ...

من مگ اینجا چیزی بگم ک خالی شم وگرنه اینارو اصلا ب کسی نگفتم حتی مامانم

جز اینک بیشتر حرصشون بدم