2777
2789
عنوان

دخالت در رای 😕

293 بازدید | 14 پست

سلام. من امروز همراه مامان و خواهرم رفتیم رای دادیم. البته همسرم زحمت کشید و ما رو رسوند و منتظر شد تا برگردیم. ولی خودش رای نداد.

مامانم همش از صبح تا حالا ازم میپرسه همسرم رای داد یا نه؟ یه بار هم غیر مستقیم گفت چقدر بده کسی رای نده و من به روی خودم نیاوردم.

بماند پدرم اصلا دوست نداشت رای بده و مامان و خواهرم با زور بردنش پای صندوق.

آخر شب موقع خواب مامانم باز زنگ زد و گفت بابا بالاخره رای داد و پرسید همسرم رای داد یا نه. خیلی ناراحت شدم به خاطر اینکه فکرای بد میکنن انگار. نمیدونم چی بگم. میخواستم تو واتساپ بهش بگم ولی جلوی خودم و گرفتم گفتم یه چیزی میگم ناراحت میشه. 😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک اینکه به مادرتون ربطی نداره همسرتون رای دادن یا نه

دو اینکه قفل کن هزار بار گفتن ممنوعه 

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.

حالا جالبه من قیامتی رفتم رای دادم به بابام نگفتم .امروز خونشون بودم داداشم میخواست بده رای بده گفت الکل نیست اگه مهر زدم انگشتمو پاک کنم.منم گفتم مهر نمیخواد بزنی .داداشم گفت چرا باید بزنی .یه دفعه از ذهنم پرید گفتم کو انگشتر نگاه من اثر انگشت نزدم.بابام همچینرچشاش گرد شد 😂😂😂

متاسفانه منم خانوادم گیر دادن چرا نامزدم رای نمیده من فقط سکوت میکنم فوقش میگم خب هر کس نظری داره زوری ک نمیشه ولی بی فایدست چه میشه کرد از درون اذیت میشم ولی تحمل میکنم

فرصت کم است، نجیب تر از آن باش که برنجانی...

چ مسخره

امام رضا با کادوش بغلم و پر کرد ، کادوش پسرمه🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

چطور قفل کنم؟

برید قسمت بالای صفحه نی نی سایت من ، بعد یه کادر نارنجی هست روش نوشته پست جدید در تاپیک هایی که ایجاد کردم ، اون جا کنار تاپیکاتون نوشته قفل کردن روش بزنید قفل میشه

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋