نخیر تو مشکلات کوچیک رو بزرگ جلوه میدی من یه سال ازت کوچیکترم اینقد تبعیض دیدم که دیگه برام عادی شده دیگه هم ناراحت نمیشم.... این مشکلات در اون حد نیستن ادم بخاطرش خودکشی کنه
پدر بزرگم همیشه میگفت : نزار اونی که دوسش داری ازت فاصله بگیره و باهات حرف نزنه،حرف نزدن ادمارو از هم دور میکنه،میگفت هر وقت مامان بزرگم باهاش قهر میکرد در ظرف خیاشورو سفت میکرد که مامان بزرگم نتونه،بازش کنه و مجبور شه، باهاش حرف بزنه،همینقدر عاشق:))♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برادر خودکشی یه ادم بی عرضه میکنه و بز دل زندگی کن و بجنگ و از هر لحظه ات لذت ببر سختی بکش فعلا از من 3 سال کوچکتری فک کردی فقط تو مشکل داری
نمی دونی یتیم بودن چه دردیه و فوت شد عزیر ترین کست و کلی مشکل افسردگی و غیره که نمیشع گفت اگه بری سراغ اینجور چیزا حرکت اول بزنی از همون اول به التماس می افتی که چه کردم ولی شاید فرصتی نباشع با درد عذاب بمیری ولی چرا اخه اینقد مگه ضعیفی خوب بجنگ واسا به کسی تکیه نکن جز خودت
کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...