2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین

60 بازدید | 10 پست

من ضربان قلبمو همه حای بدنم احساس میکنم خیلی وقته خیلی رو مخمه دقیقا پشت گردنم یا شکمم مثه نبض میزنن علتش چیه ۱۶ سالمه با ضربان قلبم تکون میخورن خسته شدم دیگه. موقع خواب اذیتم میکنه بزور میخوابم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین من به عنوان یه دانش آموز ۱۷ ساله این حس رو داشتم و الان هم دارم اما کمتر دلیلش یک چیز هست من خودم قبلا این اتفاق برام نمیفتاد اما از یه جایی به بعد بهش فکر کردم و همین فکر کردن اونقدر زیاد شد که زندگیم رو مختل کرد مخصوصا تو درس خوندن و از یه جایی به بعد تو کل زندگی فقط باید یاد بگیری وقتی این فکر اومد تو ذهنت ذهنت رو منحرف کنی به فکر دیگه من پیش روانشناس رفتم بهم گفت وقتی صبح از خواب بیدار شدی یه آهنگ بذار تو گوشت زمزمه کن بهاش بعد برو با خانواده صحبت کن حتی وقتی میری با دوستات میری بیرون سعی کن تو بیشتر حرف بزنی یا وقتی داری درس میخونی این فکر اومد تو ذهنت صدات رو بیشتر کن چند لحظه یا یه کش پول بنداز دور دستت هروقت این فکر اومد کش رو بکش تا فکره بره روزای اول سخته وقتی میخوای بهش فکر نکنی بیشتر فکره میاد تو ذهنت اما باید خودت رو سرگرم کنی تا از ذهنت بره فقط کمی تلاش کن

ببین من به عنوان یه دانش آموز ۱۷ ساله این حس رو داشتم و الان هم دارم اما کمتر دلیلش یک چیز هست من خو ...

راستش خیلی بهش  فکر کردم گفت نکنه سکته کنم و اینا این همه استرس و اضطراب تبدیل شد به افسردگی الان نمیتونم از جیزی لذت ببرم یا حتی بخندم

وگرنه مشکل از بدنت نیست اگر بود باید قبلا هم باشه اما خیلی وقت نیست باهاش روبرو شدی مثل یه اعتیاد میمونه این فکر روزای اول خیلی تأثیری تو روند زندگی ندارن اما کم کم کل زندگیتون رو فرا میگیره پس هر چه سریعتر این فکر رو ترک کنی به نفعتون هست چون یه آدم معتاد بلا نسبت شما هر چی از اعتیادش میگذره دیگه فکر ترک کردن هم براش سخت میشه اصلا نگران نباشید فقط تمرین کنید و از خدا کمک بخواهید

راستش خیلی بهش  فکر کردم گفت نکنه سکته کنم و اینا این همه استرس و اضطراب تبدیل شد به افسردگی ال ...

چه قدر شبیه من هستید همش نگران هستید میگید خوش به حال فلانی که این مشکل ندارم راحت می‌تونه زندگی کنه بخنده درس بخونه 

چه قدر شبیه من هستید همش نگران هستید میگید خوش به حال فلانی که این مشکل ندارم راحت می‌تونه زندگی کنه ...

اره شبا نگا میکنم همه راحت خوابیدن من نمیتونم. الان حالتون خوبه؟

اره شبا نگا میکنم همه راحت خوابیدن من نمیتونم. الان حالتون خوبه؟

آره خوبم خدا رو شکر یه چیزی یادم افتاد مدیتیشن کنید روشش توی نت هست با این کار میتونی راحت تر فکر هوایی که به همت میاد رو کنترل کنی ویس مدیتیشن هم خانوم ویدا فلاح توی نت هست خوبه گوش کنید اما اول روشش رو توی نت یا یوتیوب ببینید