2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکم از رنگ لباسام بگو برام

بعد حست راجبم،و ایتکه فکر میکنی چه اتفاقی پیش رومه

برای موفق شدنم تو کنکورم و خانم معلم شدنم یه صلوات مهمونم کنین خانوم گلیا😌🧡🧸
نمیدونم 

شما حس ششمی هستید

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 

لطفا هر کس حس ششمی هست بگه آیا من تا آخر این ماه ازدواج میکنم یا اصلا کی ازدواج میکنم اسمم فاطمه هست ممنونم منم براتون صلوات میفرستم

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 

لطفا هر کس حس ششمی هست بگه آیا من تا آخر این ماه ازدواج میکنم یا اصلا کی ازدواج میکنم اسمم فاطمه هست ممنونم منم براتون صلوات میفرستمم

به عرفانم میرسم؟؟؟ کی برمیگرده؟؟

وای ایدا جان 

کسی که دوست داشته باشه خودش برمیگرده

بکش بیرون ازش گور بابای هر چی پسره دختر ولشان کن بابا هر گوهی میخان بخورن نوش جانشان

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
وای ایدا جان  کسی که دوست داشته باشه خودش برمیگرده بکش بیرون ازش گور بابای هر چی پسره دختر ول ...

💔🙃

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
💔🙃

ولش کن

هر چی بیخیال بشی بهتره

یا بر میگرده یا برنمیگرده

زندگیتو بکن باور کن چیزی که تو این دنیا فراوونه پسره

ولکن بابا بدون دیگه این روزای زندگیت تکرار نمیشن

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست