2777
2789

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_5  

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

سلام وقت بخیر خسته نباشید شرمنده مزاحم شدم میشه کاربری بانو خاکی رو برگردونین؟

ایشون پاسخگوی سوالات شرعی هستن امروز درباره ی انتخابات سوال داشتن نمیدونستن ممنوعه تاپیک زدن لغو کاربری  شدن میشه لطفا کاربری شون رو گردونین؟🙏🙏🙏

از زحمات شما بسیار متشکرم.🌹🌹🌹

خودشونم تو قسمت تماس دو بار پیام گذاشتن پاسخ ندادن😥😥😥

سلام وقت بخیر خسته نباشید شرمنده مزاحم شدم میشه کاربری بانو خاکی رو برگردونین؟ ایشون پاسخگوی سوالات ...

سلام عزیزم برگشت کاربری با من نیست اما میدونم تعلیقی انتخابات فعلا باز نمیشن

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

عزیزم ۵ رو تگ کن بعدش توی تلگرام هم به این شماره پیام بدن و بگن که برشون گردونن+989191027600

اهان ممنون اخه ظهر گفتم به پنج ایشونم گفتن خودشون باید تماس بگیرن با سایت دوستم تو قسمت تماس دو بار پیام داده بهش جواب  ندادن