2789
عنوان

رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 20 پست
من لاغر کردم ولی پشیمون شدم صورتمم لاغر شد ولی خب هیکلمم خوب شد ولی اگه برم عقب لاغر نمیکنم 🤭

صورتتون که میشه با ماسکای چاق کننده صورت ولی من صورتم گرد هستش لاغر هم بشم زیاد فک نکنم بد بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه روشی نیست فقط همین تزریق که من دوس ندارم انجام بدم

البته منم دوست ندارم

احساس می کنم مثل تتو بعد از یه مدت پشیمون میشم

یه روشی هست نمی دونم اسمش چیه 

پوست رو می کشن 

یه تحقیق در مورد اون بکن

خدایا🥰❤🥰منو با مهربونی بغل کن

ببین ممکنه رژیم های دیگران برای تو جواب نده، من خودم انقد از این ور اونور رژیم گرفتم ولی انجام ندادم، اگه انگیزه و وقت و حوصله داری که مو به مو رژیم رو انجام بدی و هر وعده یه غذایی درست کنی که تقریبا همه رژیم ها جواب میدن، سایت لیمومی رو پیشنهاد میکنم یکی از اقوامم با رژیم این سایت به وزن دلخواه رسید.

ولی اگه مثل من یکی دو روز انجام میدی بعد ول میکنی این روش که میگم راحترین و بی دردسر ترین راهیه که خودم انجام دادم،

کالری شماری + حذف شیرینی جات، فست فود، چیپس و پفک و غذاهای فرآوری شده و سالم خوری

ببین اول از این لینک کالری مورد نیاز روزانه تو بر طبق قد و وزن و ... به دست میاری

بعد یه ترازو لازم داری و یه اپلیکیشن ثبت کالری. مثل کرفس، زیره، یا هر چیز دیگه، من خودم از کرفس استفاده کردم

هر روز وعده های غذایی تو وارد میکنی، هر غذایی که درست میکنی یا غذای سفره هر چیزی که هست، لازم نیس غذای خاصی درست کنی

روغن رو تا حد ممکن از غذاها حذف کن، غذاهای کبابی یا گریل یا آبپز یا بخارپز استفاده کن

من خودم 5 کیلو اضافه وزن داشتم و با این روش کم کردم. هفته ای نیم کیلو.

سایت نومه خیلی کارش باحاله کلی کارت پستال باحال هست که خودت میتونی با عکست درست کنی و پشتش رو هم چی دوست داری بنویسی

کارت پستال رنگ امیزی هم حتی داره و واسه هدیه دادن هم خیلی خوبه

من که خیلی خوشم اومده و همه ش دارم استفاده میکنم