2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 39 پست
زود دارو بگیری هیچی نمیشه  ولی اگه خس خس سینه و سرفه چرکی داری اره

نه خس خس ندارم فقط سرفه وتنگی نفس

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
منم همینومیگم

ببین اصلا به بقیه گوش نده اصلااااا

درگیری ریه خیلییی خطرناکه اگه کنترل نشه 

اگ ریه درگیر باشه فوری قرصا رو عوض میکنن

تنگی نفس تب و سرفه ازعلائم درگیری ریست

کارهم تصلااا نکن فعالیتو صفر کن و حتماااا ب شکم درازبکش کلا و بخواب ،مایعات زیاد بخور،ویتامین سی هم بخور

اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین اصلا به بقیه گوش نده اصلااااا درگیری ریه خیلییی خطرناکه اگه کنترل نشه  اگ ریه درگیر باشه ...

خیلی میترسم چون بعددرگیری ریه میمیرن اکثرا...منم سینم سنگینی میکنه

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
ببین اصلا به بقیه گوش نده اصلااااا درگیری ریه خیلییی خطرناکه اگه کنترل نشه  اگ ریه درگیر باشه ...

از من آز pcr+++شده فک کنم خیلی خطرناکه😭😭

اگه حس می کنید حالتون از یه آنفلوآنزا گرفتن بدتره برید سی تی.

زیاد اذیت نیسم فقط تنگی نفس

چون تنگی نفس داری یه سیتی بده خیالت راحت بشه.

چجوریه آخه خیلی میترسم

نبابا ازاین نترس اگ زود بری دکتر دارو میده چیزی نمیشه

من بابام درگیریش تا 60درصد رفت بستری شد و خوب شد

خودمم با 19سال سن درگیری داشتم و خوب شدم

اگ کار اشتباهی نکنی و فعالیتو صفر کنی و به شکم درازبکشی سرخود چیزی بدون مشورت پزشک نخوری و قرصایی کو متخصص بده بخوری فوری خوب میشی

کسایی ک درگیر میشن و فوت میکنن همممه ی کاراشتباهی تودرمان انجام دادن و یا بیماری زمینه ای داشتن

اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...

وای این چه حرفیه دختر.

خواهر من ۳۰ درصد درگیری ریه داشت برادرم ۵۰ درصد. هردوتاشون تو خونه زیر  اکسیژن بودن یعنی تا این حد تنگی نفس داشتن ولی خداروشکر خوب شدن.

نبابا ازاین نترس اگ زود بری دکتر دارو میده چیزی نمیشه من بابام درگیریش تا 60درصد رفت بستری شد و خوب ...

خداکنه خوب بشم

وای این چه حرفیه دختر. خواهر من ۳۰ درصد درگیری ریه داشت برادرم ۵۰ درصد. هردوتاشون تو خونه زیر   ...

اوهوم خداکنه آخه خیلی میترسم 

اگه نگران هستید یه سی تی بدید.خیلی راحته.بدون درد.مثل عکس رادیولوژی.

اععع آخه اون آز مخاطی خیلی دردناکه میگن