2821
2789
عنوان

حرکات جنین

1047 بازدید | 22 پست

دوستان من ۳۶ هفته و ۳ روزه باردارم و من حرکات جنین رو در دو طرف پهلو حس میکنم یعنی وقتی حرکت میکنه انگار دو طرف پهلوهام برجسته میشه. اخه میگن هفته های اخر حرکات بیشتر پایین شکم حس میشه ولی من فقط تو پهلو ها حس میکنم. این یعنی نی نی عرضیه؟؟؟؟؟

اول میاد خیلی بالا انکار تو معده هستش روزای اخر میره پایین

من هفته ۱۹ و نزدیک ۲۰ هستم سر معدم خیلی درد میگیره میگن موهای بچه اس درسته؟؟؟ 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۲۶هفتمه منم حرکاتشو پهلوی چپم وواژنم حس میکنم

من اصلا تو نقاط پایین هیچی حس نمیکنم همش تو پهلوهاس دیگه نمیدونم این چه مدلیه. فقط روم به دیوار بعضا زود زود دسشوییم میگیره اون موقع ها فک کنم به پایین فشار میاره ولی اکثرا تو پهلوهام حس میکنم

آره منم مثل شما بودم سونو دادم دکتر گفت عرضیه دو سه روز بعدم رفتم گفت سفالیک شده

یعنی اینکه حرکاتو تو پهلوهام حس میکنم دلیل بر عرضی بودنه؟ ببخشین شما سزارین کردین یا طبیعی؟

من تو کل شکمم و تو پهلوهامم هست مثلا پاهاش و دستاش تو پهلوهامه سفالیکه پایین نزدیک واژن هیچی حس نمی ...

اخه پس چه مدلی خوابیده که هم سفالیکه هم تو پهلوها حس میشه؟! تعجبم از اینه!!!

اخه پس چه مدلی خوابیده که هم سفالیکه هم تو پهلوها حس میشه؟! تعجبم از اینه!!!

سرش پایین ولی جوری خم شده یه طرف دستاش یه طرف پاهاش . البته طرف پاهاشو بیشتر حس میکنم

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز