2777
2789
عنوان

گند بزرگ بلاگر های طنز...😱😱😨

1413 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها

همین چند دقیقه پیش یه ویدئویی تو یوتیوب دیدم که میگه بلاگر های طنز معروف، درآمد ماهانه چند میلیاردی دارن!

همین سرنا امینی و پرییا پور مشکی یا همون پوربلک،ماهانه بالای دو میلیارد در میارن از تبلیغات!

حالا من کاری ندارم چقدر در میارن،فقط یه سوال دارم!

چرا این ها، کلا افراد معروف چرا ازشون در مورد درآمدشون میپرسی جواب نمیدن و نمیگن چقدر در میارن؟ مخصوصا تو ایران وقتی ازشون میپرسی فقط بلدن بگن خوبه خداروشکر بد نیست و ...،

همیشه یه گاردی دارن در برابر این سوال،چرا واقعا؟

ببخشید اینو پرسیدما ولی برام سوال شده خب!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون طمع دارن 

ولی خب نمیگن دیگ طرف 3تومن ماهی در بیارع هم نمیگ چ برسع اونا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

والا من اگه جاشون بودم ماهانه دو میلیادر در میوردم از ماه دوم دیگه کار نمیکردم  

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  

شپا درامدت رو حاضری جلوی چند میلیون ادم که هر روز ممکنه تو کوچه و خیابون ببینیشون و بینشون همه جور ادمی هست بگی؟

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

گند چرا باشه :/ یه واقعیتیه که وجود داره دیگه اکثریت مردم از بس بدبختن و مشکلات دارن  بلاگرای طنزو دنبال میکنن حداقل یه ساعت دلشون شاد شه واس همین درامدشون میره بالا