2821
2789
عنوان

کمی تفکر🙏🙏🙏

171 بازدید | 11 پست

چند وقته تو نی نی سایت دارم می خونم که همه با دو تا بچه مشکل دارن....

۱_ بچه آوردن فقط تو شرایط راضی بودن از زندگی درسته.

۲_ چرا وقتی مرد زندگی تون مشکل داره ،حالا هر چی،اخلاقی،رفتاری،مالی و .....چرا به امید اینکه درست میشه بچه میارید؟

رحم کنید به سرنوشت بچه.....

مسولیت بچه خیلی بیشتر از این حرفاست ....

لطفا .خواهشا. عاجزانه.درخواست دارم با تفکر بچه بیارید.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیین طرف مستاجر...همسر معتاد...خونه زندگی افتضاح...بچه دوم اورده چون بچه اول ساکته...الانم اصلا دوتا بچه باهم نمیسازن....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
تفکر غلطیه که جا افتاده   یا مثلا  میگن واس  پسر معتاد و علاف و  دختر بازمون &nb ...

دقیقا.خودشون درست نکردن دخترمردم رو میارن عذاب میدن

یه خانمی هست اینجا سه تا بچه داره خونشونم اجاره ای با شوهرشم مشکل داره بعد هی هر از چندگاهی میاد تبلیغ فرزند اوری میکنه تفکرشم اینه که اینده بچه به خودش مربوطه برای بچه باید خیلی کم خرید کرد که قانع بار بیاد پر توقع نشه هی به اونایی که طرفدار تک فرزندی ان میپره میگه بچه هاتونو لوس بار میارین چند وقت پیشم تاپیک زده بود پسرش رفته دوچرخه پسر همسایه رو بزور گرفته گیلاس و زرد آلو های همسایه رو دزدیده انقد میوه نخریدن که بچه رفته میوه دزدی 😐

یه خانمی هست اینجا سه تا بچه داره خونشونم اجاره ای با شوهرشم مشکل داره بعد هی هر از چندگاهی میاد تبل ...

وای اره اون رو میشناسم طرز تفکرش اینه برای بچه نباید زیاد خرج کرد باید خودش بزرگ بشه دنبال پول بره

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.
یه خانمی هست اینجا سه تا بچه داره خونشونم اجاره ای با شوهرشم مشکل داره بعد هی هر از چندگاهی میاد تبل ...

اشتباهه محض......با آینده ای طاعون زده روبرو میشیم......

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

دقیقا یکی بهش گفتم بچه آینده میخواد گفت خودشون کار میکنن دیگه‌...من خودمو مسئول میدونم باید حامی بچم باشم کنار تلاشش باید پشتش به منم گرم باشه چون من خواستمش با تمام وجود عاشقشم وحامی