من اولا فقط کلومیفن میخوردم فولی ۱۸ بود و باردارنمیشدم
ولی اون ماه ک آمپولم همراهش زدم دوتا فولی ۲۲ و۲۱ داشتم
رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍❤نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامان❤ربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
من که یه بار کلومیفن خوردم نتیجه نداد فولیکولم 10 بودش.. ولی ماه بعد چون رفتم تحریک عصب پیش دکتر شمسی دقیقا سر 28 روز پریود شدم. چندروز پیشم 14 سیکلم رفتم فولیکول غالب 21 داشتم که میخواست آزاد بشه. حتی بدون یه قرص هیچ دارویی نمیده.. بهترین دکتریه که تا حالا دیدم
عزیزم برای من چون تنبلی داشتم فقط با تیغ عصبانی پشتمو تحریک کرد ولی باورت نمیشه معجزه شده برام.. برای همه جور بیماری میان پیشش برای بعضیا طب سوزنی میکنه.. ادرسشم مشهد بولوار فردوسی. چهار راه مهدی. ساختمان دکتر محمدرضا شمسی