2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نمره 8

از 10 سالگی کلاس میرفتم، 4 سالم تدریس کردم

از advanced

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.

من الان ۶ ساله کلاس زبان میرم و اینکه برای مدرک ایلتس

باید امتحان داد بعدش فک کنم باید هر دوسال تمدیدش کنی یعنی دوباره باید امتحان داد و من هنوز نرفتم سراغش 

دیگه نمی خوام تعلیق شم atefe1998من اگر کافربی دین خرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تو اگر مستعد نوحه آهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا من گر وقت نمازغرق خوابم به توچه تو اگر لایق الطاف خدایی خوش باش من گر مستحق خشم عتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتار شما من جد طالب کهنه سرابم به توچه🖤
من حدودا یه سال‌و یه کوچولویی تمومش کردم همه پارتاشم ۱۰ شدم البته من ازبچگی کانون زبانم رفتم وپایه ...

ایلتس از 9 نمره اس

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
من حدودا یه سال‌و یه کوچولویی تمومش کردم همه پارتاشم ۱۰ شدم البته من ازبچگی کانون زبانم رفتم وپایه ...

ببخشید از چند سالگی کانون زبان میرفتین؟

پسر من از ۸ سالگی میره اما علاقه نشون نمیده

ولی خیلی استعداد داره. راحت یاد می‌گیره

ببخشید از چند سالگی کانون زبان میرفتین؟ پسر من از ۸ سالگی میره اما علاقه نشون نمیده ولی خیلی استعد ...

منم تو همین سن بودم رفتم کم کم علاقه پیدا میکنه خیلی خوبه

دیگه نمی خوام تعلیق شم atefe1998من اگر کافربی دین خرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تو اگر مستعد نوحه آهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا من گر وقت نمازغرق خوابم به توچه تو اگر لایق الطاف خدایی خوش باش من گر مستحق خشم عتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتار شما من جد طالب کهنه سرابم به توچه🖤
ببخشید به نظرت اگر یکی مثل من‌که زبان براش کاربردی نداره... اگه خوب یاد بگیره به چه کارش میاد؟ دنبا ...

میتونین معلم شین 

ببخشید به نظرت اگر یکی مثل من‌که زبان براش کاربردی نداره... اگه خوب یاد بگیره به چه کارش میاد؟ دنبا ...

من از ۶سالگی شروع کردم ی سال رفتم زبانسرا از۷سالگی تا تقریبا ۱۶سالگیم کانون رو ازکودکان تا بزرگسالان تموم کردم البته چندترمم مرخصی داشتم

من خودم پیشنهاد میکنم برای اینکه دوره ایلتستون رو زودتر بگذرونین حتما قبلش کانون زبان برین تا پایتون قوی باشه پسرتون استعداد اگه داره ک عالیه ولی علاقه هم خیلی تاثیر داره 

ببین به نظرم زبان حتی اگه تو کار و زندگی هم لازم نشه اینکه فیلم و اهنگا رو بفهمی حس خوبیه. اینکه بلدی به یه زبان دیگه ارتباط برقرار کنی، بخونی، حرف بزنی.