2777
2789
دیگه ژل هم نزدی؟ من دوست دارم ژل بزنم نمیدونم پیش کی انجام بدم، لبام هم نامتقارنه، قبلا زدم خوب نشد، ...

برو اینستا کارای مهزیارو ببین حیفه که گرونه والا کارش خیلی خوبه

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه ژل هم نزدی؟ من دوست دارم ژل بزنم نمیدونم پیش کی انجام بدم، لبام هم نامتقارنه، قبلا زدم خوب نشد، ...

من باید برم آنزیم بزنم نرفته هنوز بع یک سال اما کم شده ولی مدلشو ندوست

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
من باید برم آنزیم بزنم نرفته هنوز بع یک سال اما کم شده ولی مدلشو ندوست

من آنزیم زدم، یه بار ژل زدم لبام کج شد بعد 6 ماه رفتم آنزیم زدم، الانم دنبال یه دکتر خوبم برای فیلر لبم چون لب خودم نامتقارنه باید یه دکتر خوب برام فیلر بزنه که یه دست بشه لبم،  

میدونم هوامو داری.....
من آنزیم زدم، یه بار ژل زدم لبام کج شد بعد 6 ماه رفتم آنزیم زدم، الانم دنبال یه دکتر خوبم برای فیلر ...

نه همون قیمتای سلطانی هستش سلطانی کارش فانتزیه منم دوست دارم برم وای میترسم نیاد بهم mahziarclinic یه نگاه بنداز بپرس قیمتاشو

آنزیم درد نداشت؟کجا آنزیم زدی؟منم باید بزنم😶

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
نه همون قیمتای سلطانی هستش سلطانی کارش فانتزیه منم دوست دارم برم وای میترسم نیاد بهم mahziarclinic ی ...

آنزیم تو اهواز زدم چون ساکنم، درد که داره البته واسه من لیدوکائین زد، من خیلی اذیت شدم، ولی اگه آمپول بی حسی میزد دردش کمتر بود

سلطانی واسه 1/2 سی سی 7/500 میگیره خیلی گرونه بنظرم آخه موندگاری هم نداره بعد من خیلی مدل روسی خوشم نمیاد آخه لب بالارو زیادی میکشن بالا 

میدونم هوامو داری.....
نشد کاش میشد دفعه اول زدم افتضاح کج بود دفعه دوم رفتیم پیشش قشنگ رید والا میترسم دیگه برم پیشش فقط ...

وااای برای منم دقیقا همین اتفاق افتاده چیکار کردی؟ درست شد لبت؟؟؟

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹