2821
2789

منم دارم

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصلا به روی خودت نیار طوری رفتار نکن که حسادت هاشو متوجه میشی شاید به مرور دید که تو حساس نیستی خودش تموم کرد حالا نمیدونم‌میونتون در چه حده شاید از بس تو رو حسادتش حساس شدی اون بیشتر داره حسادتشو نشون میده

من یه خواهر دارم از هر نظر موفقتر از من هستش من هم گاهی بهش حسودیم میشه نه اینکه برای آزار دادنش حسود میشم نه برای اینکه منم دوست دارم مثل خواهرم کامل و عالی باشم خدا رو شکر خواهرم این مسئله رو فهمیده به من خیلی کمک میکنه و بهم میگه من هم مثل تو کامل نبودم خیلی سختی کشیدم تا به اینجا رسیدم فکر نکنم خواهرت منظوری داشته باشه همین طور که من هم منظوری ندارم

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
اصلا به روی خودت نیار طوری رفتار نکن که حسادت هاشو متوجه میشی شاید به مرور دید که تو حساس نیستی خودش ...

نمیدونم دلیلشو ولی در کل آدم حسودی با همه 

من مجردم اون متاهله همش فکر پیکنه ماپانم منو بیشتر دوست داره همش از این میترسه که من درآینده خوشبختر و بهتر باشم 

وای منم دارم 

همه چی داره

من  قبلا خیلی چیزا داشتم ی ضررهای مالی دادم

اون بیشتر از من الان داره ولی بهم فخر میفروشه و نمیخواد پیشرفت کنم

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨
نمیدونم دلیلشو ولی در کل آدم حسودی با همه  من مجردم اون متاهله همش فکر پیکنه ماپانم منو بیشتر ...

میدونم کلا حسادت خیلی بده و هم خود شخص و هم اطرافیان اذیت میشن رابطتو کم تر کن زندگی خودتو داشته باش چون خواهرته خوبی و کمکی هم از دستت بربیاد براش انجام بده ولی نزار تو زندگیت دخالتی داشته باشه خودتو مستقل کن ازش تا آسیب نبینی و سعی کن همینجوری که هست قبولش کنی

من یه خواهر دارم از هر نظر موفقتر از من هستش من هم گاهی بهش حسودیم میشه نه اینکه برای آزار دادنش حسو ...

نه خواهر من زود ازدواج کرده و درس نخونده ولی من مجردم و دانشجو اونم ناراحته که چرا اون درس نخونده و اینطورر نبوده و مشخصه که برا آینده هم نگران که من همسر بختری نسبت به اون داشته باشم

مثلا اون یکم چاق و هرکی به من مبگه آفرین تو اندامت خوبه و لاغری اون سریع میگه صبر کنین ازدواج کنه از من بدتر میشع منم اینجور بودم اونموقع و خیلی بحثای دیگه سریع جبهه میگیره کسی از من تعریف کنه

من یه خواهر دارم از هر نظر موفقتر از من هستش من هم گاهی بهش حسودیم میشه نه اینکه برای آزار دادنش حسو ...

خواهر خوبی داری درکت میکنه،قدرشو بدون و زمانی که ازش جلو زدی کمکش کن

نه خواهر من زود ازدواج کرده و درس نخونده ولی من مجردم و دانشجو اونم ناراحته که چرا اون درس نخونده و ...

هروقت کسی به خواهرت میگه چاق تو ازش طرفداری کن چون خیلی خوشحال میشه، من توی زندگی خواهرت نیستم نمیدونم خوشبختی زندگیش تا چه حدیه وقتی درمورد زندگی تو حسادت میکنه بهش خوشبختیهای توی زندگیش رو یادآوری کن و با ذوق از زندگیش تعریف کن که هم خوشحال بشه و هم امیدوار به زندگی کردن

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز