2777
2789

چرا اخه

یه خوشگل ۲۳ ساله هستم😁 ۴آذر تولدمه 🥳یه دختر پیش دبستانی دارم👩‍❤️‍💋‍👩 دوماه دیگه برا بارداری اقدام میکنم اگه خدا بخواد🤰تو روستا زندگی میکنم و خونه نیمه لوکسمون رو داریم می‌سازیم🏡همسرمو خیلی دوسش دارم💞هشت ساله با هاتونم بصورت خاموش 

خیانتکاره یا دست بزن داره

یه خوشگل ۲۳ ساله هستم😁 ۴آذر تولدمه 🥳یه دختر پیش دبستانی دارم👩‍❤️‍💋‍👩 دوماه دیگه برا بارداری اقدام میکنم اگه خدا بخواد🤰تو روستا زندگی میکنم و خونه نیمه لوکسمون رو داریم می‌سازیم🏡همسرمو خیلی دوسش دارم💞هشت ساله با هاتونم بصورت خاموش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/تجربه-درمان-افسردگی-خودم?page=1

خانمی شما میدونید علت خواب زیاد چیه؟ من  همش خوابم‌میاد .بعد ۸  ۹ ساعت خوابیدن وقتی بیدار میشم به قدری خوابم‌میاد انگار نخوابیدم اصلا. داعم تو طول روزم‌خوابم

خانمی شما میدونید علت خواب زیاد چیه؟ من  همش خوابم‌میاد .بعد ۸  ۹ ساعت خوابیدن وقتی بیدار ...

چون سردی و تری بدنت بالا رفته. شبا زود بخواب صبح زود به زور باید بلند شی بهتره بری پیاده روی.  وگرنه بدتر میشی

تایپیکمو بخون جواب سوالاتو میگیری

شما سبک زندگیتو باد عوض کتی تا خوب شی

خانمی شما میدونید علت خواب زیاد چیه؟ من  همش خوابم‌میاد .بعد ۸  ۹ ساعت خوابیدن وقتی بیدار ...

خواب غیر خواب شب افسردگی تو بیشتر میکنه. غذاتو کم کن. ورزش کن. موا غذایی سالم بخور. بدنت صعیفه