2777
2789
عنوان

وااااای 😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 79 پست
واااااای....    ول کنا..... شربت آبلیمو اصلا .... خخخخ..... بابا ریلکس کن بگیر بخواب ... ...

😂😂😂تنبل

شوهرمم میگه بهم ولی نمیدونم چرا اینجوریم😂😂

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلااااام بهار جون..خوبی؟؟ زرشک پلو با مرغ و قورمه سبزی و قیمه و فسنجون

سلاااام،مرسی گلم😘

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
سالاد کنسل..... ماست موسیر حاضر آماده بزار کنار جوجت.... یا زیتون پرورده...

😂😂😂

نفس ... میزبان خوب بودن ... به تشریفات نیست..... خودتو بیخود اذیت نکن ....حیفه بچت... من حامله بشم ی ...

منم حامله نیستم ولی وقتی مهمون دارم یه نفری پوست از کلم در میاد.شوهرم سر کاره خریدو ک خودم انجام میدم پذیرایی و غذا درست کردنو ظرف شستنم تنهام دیگ وقت کم میارم

دو هفته هستن ولی من همیشه جوری غذا درست میکنم که فیکس در میاد شاید یه ذره بیشتر

من دیگه چیزی نمیگم.ولی اگه برای من پیش میومد با یه مدل غذا شروع میکردم.دو هفته کم نیستا.هر روز چند مدل غذا نمیشه که.

یا روز اول چند مدل بدی روزای دیگه نتونی چیز خوب درست کنی

هر روز یه مدل درست کنی بهتره تا اینکه همه رو تو یه روز بپزی

زندگی چون قفسی است ، قفسی تنگ ، پر از تنهایی💔💔💔 بنظر مسخره میاد😔ولی برای خوش اخلاق شدن شوهرم با من برام دعا کنید.حتی یه صلوات ❤️خیلی شاد و پرانرژی بودم ولی تنهایی و غربت ، رفتارای شوهرم ، تبدیلم کرده به یه آدم افسرده و پرخاشگر...حتی حوصله خودمم ندارم💔خیلی تنهام.خیلی...دلم برای خونه بابا،برای دستپخت مامان...برای شوخی و خنده ی خواهر وبرادرام تنگ شده...💔ممنون از همه عزیزانی که برام دعا میکنید.زندگیتون سرشار از عشق و برکت عزیزانم🌹انرژی های مثبتتون و تو زندگیم حس میکنم❤️
من باشم قرمه سبزی .مرغ شکم پر .خوراک بادمجون .اگه حسش بود جوجه کباب . میوه .کیک .ژله

🤔🤔

من دیگه چیزی نمیگم.ولی اگه برای من پیش میومد با یه مدل غذا شروع میکردم.دو هفته کم نیستا.هر روز چند م ...

اینم حرفیه😁

😂😂😂تنبل شوهرمم میگه بهم ولی نمیدونم چرا اینجوریم😂😂

خب خداروشکر شوهرت هم منطقیه.... من مهمون زیاد داشتم .... با اینکه تازه عروس بودم .ولی خانواده ی شوهرم چند روز چند روز خونم میموندن .... املت و آب دوغ خیار هم دادم بهشون حتی ...کسی هم حق نداره چیزی بگه ... برکت خدا حرف نباید بیاد براش ..  حالا هر چی که هست ... برو حالشووو ببر من بهشون املت و آب دوغ دادم .. کلی هم همیشه میگفتن خوش میگذره خونت....همیشه خونم میومدن . میگم چند روز هم میموندن... تازه راهشون هم دور نبودا... تو یه شهر بودیم ... البته آب دوغ و املت واس بعد دور دور زدنامون با خواهر شوهرم بیرون بود ...قشنگ میرفتیم پاساژ دور دور .... استرس غذارو هم نداشتم ... برگشتیم یه املت زدیم خیلیم حال داد   

خب خداروشکر شوهرت هم منطقیه.... من مهمون زیاد داشتم .... با اینکه تازه عروس بودم .ولی خانواده ی شوهر ...

😁😁😁🤔🤔

چطور وقت میکنی همه اینا را درست کنی؟

من خیلی اشپزی دوست دارم

دستم خیلی تنده همزمان رو چندتا شعله همشو درست میکنم😁

مامان سونیام... کاربریم تعلیق شد☹دعاکنید دخترم به ارزوش برسه و خدا خیلی زود بهش خواهر برادر بده🌹اللهم صل علی محمد و ال محمد