2777
2789
عنوان

وااااای 😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 79 پست
خودت بهتر میدونی ولی لزومی نداره چند مدل غذا باشه. ی مدل و خوب درست کن.

☹☹کاش میشد

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
☹☹کاش میشد

خب بخوای میشه.چرا نشه.

تازه عروسی میخوای بگی کدبانویی ؟یا چی

زندگی چون قفسی است ، قفسی تنگ ، پر از تنهایی💔💔💔 بنظر مسخره میاد😔ولی برای خوش اخلاق شدن شوهرم با من برام دعا کنید.حتی یه صلوات ❤️خیلی شاد و پرانرژی بودم ولی تنهایی و غربت ، رفتارای شوهرم ، تبدیلم کرده به یه آدم افسرده و پرخاشگر...حتی حوصله خودمم ندارم💔خیلی تنهام.خیلی...دلم برای خونه بابا،برای دستپخت مامان...برای شوخی و خنده ی خواهر وبرادرام تنگ شده...💔ممنون از همه عزیزانی که برام دعا میکنید.زندگیتون سرشار از عشق و برکت عزیزانم🌹انرژی های مثبتتون و تو زندگیم حس میکنم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه دو مدل سوپ یا دو مدل سالاد سنگین مثل الویه و پاستا خوب نیست

منم چند مدل درست میکنم تو مهمونی ولی از هر کدوم کم ک اخر سر زیاد اضافه نیاد

تهچین، فسنجون، مرغ، کباب تابه ای

تهچین، مرغ، قرمه سبزی

کباب تابه ای، مرغ، قیمه 

قیمه، مرغ، چلوگوشت، سوپ

اگ فصل سرما باشه سوپ میذارم الان ک گرمه نه

معمولا اینجوری درست میکنم

مامان سونیام... کاربریم تعلیق شد☹دعاکنید دخترم به ارزوش برسه و خدا خیلی زود بهش خواهر برادر بده🌹اللهم صل علی محمد و ال محمد
😫😫چقدر خوبه اینجوری من همیشه استرس میگیرم برای مهمونیا

دیوونه ای دیگه دختر.... تازه باردارم هستی ....نکن بابا.... واسه چی اینهمه زحمت و استرس به خودت میدی ... من جات بودم ... تازه چون بارداری ..هم از شوهرم کمک میخواستم .هم سالاد مالاد رو میزاشتم مادر شوهرم درست کنه دست آخر خودش ..حامله ای وظیفشه کمک کنه . من حامله نبودم ...اینکارارو میکردم تازه . 

خب بخوای میشه.چرا نشه. تازه عروسی میخوای بگی کدبانویی ؟یا چی

نه آخه سر یه جریانی خونواده شوهرم خیلی ازم دفاع کردن منم هیچجوره نتونستم جبران کنم

میخوام لااقل میزبان خوبی باشم😊

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
نه آخه سر یه جریانی خونواده شوهرم خیلی ازم دفاع کردن منم هیچجوره نتونستم جبران کنم میخوام لااقل میز ...

اگه چند روز میمونن بهتره کمتر غذا درست کنی که مجبور نشی بهشون روز بعد غذای مونده بدی.

اگه یه شبه خودت میدونی دیگه.

زندگی چون قفسی است ، قفسی تنگ ، پر از تنهایی💔💔💔 بنظر مسخره میاد😔ولی برای خوش اخلاق شدن شوهرم با من برام دعا کنید.حتی یه صلوات ❤️خیلی شاد و پرانرژی بودم ولی تنهایی و غربت ، رفتارای شوهرم ، تبدیلم کرده به یه آدم افسرده و پرخاشگر...حتی حوصله خودمم ندارم💔خیلی تنهام.خیلی...دلم برای خونه بابا،برای دستپخت مامان...برای شوخی و خنده ی خواهر وبرادرام تنگ شده...💔ممنون از همه عزیزانی که برام دعا میکنید.زندگیتون سرشار از عشق و برکت عزیزانم🌹انرژی های مثبتتون و تو زندگیم حس میکنم❤️
اوه راستی شربت آلبالو درست کنم یا بهارنارنج؟

واااااای....   ول کنا..... شربت آبلیمو اصلا .... خخخخ..... بابا ریلکس کن بگیر بخواب ... حال داریا.... حامله ای خوب وقتیه واسه شوهرت ناز کنی ...من جات باشم. یه مدل کبابی جوجه در نظر میگرفتم ..کباب رو خود شوهرت میزنه...سالادم مادرشوهرت کمک کنه درست کنه اومد. ...خودت یه برنج سفید بزار و اسلام 

دیوونه ای دیگه دختر.... تازه باردارم هستی ....نکن بابا.... واسه چی اینهمه زحمت و استرس به خودت میدی ...

😂😂نصف اینارو شوهرم درست میکنه خب بدبخت

حقیقتش روم نمیشه بعد یه سال که مادرشوهرم اومده خونمون بگم سالاد درست کنه،خسته راه هم که هستن

همین ک میرسن شربت خاک شیر و تخم ‌شربتی پذیرایی کن

🤔

نه آخه سر یه جریانی خونواده شوهرم خیلی ازم دفاع کردن منم هیچجوره نتونستم جبران کنم میخوام لااقل میز ...

نفس ... میزبان خوب بودن ... به تشریفات نیست..... خودتو بیخود اذیت نکن ....حیفه بچت... من حامله بشم یه روزی... عمرا واس خاطر یه مهمون استرس بندازم به جون خودم 

اگه چند روز میمونن بهتره کمتر غذا درست کنی که مجبور نشی بهشون روز بعد غذای مونده بدی. اگه یه شبه خو ...

دو هفته هستن

ولی من همیشه جوری غذا درست میکنم که فیکس در میاد

شاید یه ذره بیشتر

دیگه دو مدل سوپ یا دو مدل سالاد سنگین مثل الویه و پاستا خوب نیست منم چند مدل درست میکنم تو مهمونی و ...

حواست هست به اونای ک توانایی تهیه یه غذا هم ندارن از لحاظ مالی؟اندازه غذا کاهنان معبد لیست غذا دادی😆😆😆😆