2777
2789
اين طرز حرف زدنت درست نيس. هرچي باشه همسرشه و پدر بچش اونا فردا اشتي ميكنن اما اگه به خانوادش بگه او ...

منم مخالف کشیدن دعوا به خونه پدریم منظورمو نگرفتین  گلم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
اين طرز حرف زدنت درست نيس. هرچي باشه همسرشه و پدر بچش اونا فردا اشتي ميكنن اما اگه به خانوادش بگه او ...

اره بخدا مامان منم یه جوریه اصلا یادش نمیره

خداروشکر چون مادرشوهرم خوبه امروزم فهمید اونا چیزی نفهمیدن خوشحال شد

هرکی میاد تاپیک و خودشم میدونه ک میخواد ساز مخالف بزنه لطفا نیاد با احترام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا مامان منم یه جوریه اصلا یادش نمیره خداروشکر چون مادرشوهرم خوبه امروزم فهمید اونا چیزی نفهم ...

گلم من منظورم چیز دیگه بود 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
عزیزم ما زنیم هممون مردارو میشناسیم  من حرفم چیز دیگس میگم کارش خوبه  اما مرد جماعت قدر خو ...

درست ميگي. ولي قبول كن ما هم همه چي تموم و بي نقص نيستيم😉براي امضاتم كلي صلوات فرستادم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
درست ميگي. ولي قبول كن ما هم همه چي تموم و بي نقص نيستيم😉براي امضاتم كلي صلوات فرستادم

هیچکس کامل نیس. ممنونم 

اره بخدا مامان منم یه جوریه اصلا یادش نمیره خداروشکر چون مادرشوهرم خوبه امروزم فهمید اونا چیزی نفهم ...

براي منم يه بار پيش اومد خيلي ازم تشكر كردن گفتن خوب كاري كردي به ما گفتي پسرمونه وظيفه ي ماست ادمش كنيم😁

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
عزیزم ما زنیم هممون مردارو میشناسیم  من حرفم چیز دیگس میگم کارش خوبه  اما مرد جماعت قدر خو ...

از بس حرص خوردمو ناراحت شدم استخون صورتم درد میکنه

براي منم يه بار پيش اومد خيلي ازم تشكر كردن گفتن خوب كاري كردي به ما گفتي پسرمونه وظيفه ي ماست ادمش ...

انقد فشش میداد دلم خنک شد

انقد فشش میداد دلم خنک شد

دقيقا😂😂😂وسط اون همه اعصاب خوري مادر پدرش داشتن فحشش ميدادن ناخوداگاه خندم گرفته بود😂