2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونو مینداختی بره پیش ننه اش😁 البته من کلا مخالف قهر و ترک منزلم

اولین باره خیلی عصبی بودم 

بهش گفتم تو نمیای یا

اومد خوابید زیر کولر منو پسرمم اتاق

هرکی میاد تاپیک و خودشم میدونه ک میخواد ساز مخالف بزنه لطفا نیاد با احترام
نمیخوام ذهنیت مامانم اینا نسبت به شوهرم عوض شه

خیلی عاقلی ولی مردا ارزش ندارن انقد خوب باشی 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
عزیزم فکر کنم واقعا بیخوابی یجوریت کرده میخوابیدی بعد میزدی بیرون شاید کلا همه چیز تغییر میکرد

ساعت 12 اومدیم تا الان با مادرشوهرم پشت سر شوهرم غیبت میکردیم علیه شوهرم پرش کردم اونم الان رفت بخوابه 

افرين بهترين كار رو كردي. منم تا جايي كه ميتونم بحثمون كه ميشه به خانوادش ميگم خيلي هم اين رفتارمو دوس دارن و خودشون دعواش ميكنن. اينجوري از چشم خانوادمم نميوفته

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
نمیخوام ذهنیت مامانم اینا نسبت به شوهرم عوض شه

آفرین

رحمت به شیری که خوردی

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
خیلی عاقلی ولی مردا ارزش ندارن انقد خوب باشی 

اين طرز حرف زدنت درست نيس. هرچي باشه همسرشه و پدر بچش اونا فردا اشتي ميكنن اما اگه به خانوادش بگه اونا هميشه تو ذهنشون ميمونه كه دخترشونو اذيت كرده و ازش يه ادم بد ميسازن

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
 چه شود😂😂😂

امروز میخواس ناظر بره انتخابات مادرشوهرم گف بذار بره برگرده گوه میذارم دهنش میگم یا ادم شو یا طلاقشو میگیرم توهم بابچت هرجا میخوای برو حق نداری سمت ماهم بیای ادمش میکنم

اين طرز حرف زدنت درست نيس. هرچي باشه همسرشه و پدر بچش اونا فردا اشتي ميكنن اما اگه به خانوادش بگه او ...

عزیزم ما زنیم هممون مردارو میشناسیم  من حرفم چیز دیگس میگم کارش خوبه  اما مرد جماعت قدر خوب بودن زنو نمیدونه 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید