2789
عنوان

حق الناس

233 بازدید | 7 پست

من هر شب تاپیک میزنم راجع ب این موضوع ک بیاین حلالیت بطلبیم کمک مالی کنیم ذکر بگیم قرآن بخونیم و .. 

ولی راستش نسبت ب بدگوییایی ک کردم و انقدر زیاد بوده ک یادم نیس نمیدونم این اعمال میتونه کمک حالم باشه یا ن ..

ناراحت و دلگیرم از خودم و زبونم و نگاهم و رفتارم ک گاها افراد رو رنجوندم و الان حساب هیچی دستم نیس 

منم و مالی ک خدا بهم داده ک گاها میبخشم و ذکری ک یک ماهه ب لب دارم بحر آمرزش .. 

خدا کمکمون کنه.اگر راهی رو میشناسین برای این حق الناسا بگین تا فرصتی هست جبران بشه.ممنون

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
لایک کنید مرا هم. 

کسی جواب نداد عزیز تاپیکای قبلیم شاید کمکتون کنه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگر  کسی رو رنجوندی خدای نکرده با زبان ازش حلالیت بطلب، احساس پشیمانی درونی  و سعی بر انجام ندادن اون کارخوده توبه است و مطمن باشید خدا همه گناهان رو میبخشه. 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
اگر  کسی رو رنجوندی خدای نکرده با زبان ازش حلالیت بطلب، احساس پشیمانی درونی  و سعی بر انجا ...

اینا رو میدونم ولی نمیدونم نگرانم ک نبخشن

من از یک کارشناس مسائل دینی پرسیدم گفت اگر میشناسی حلالیت بطلب واگر نه یک کار خوب انجام بده وثوابش ر ...

آره همین کار رو انجام میدم خدا کنه ببخشن