سلام به همه دوستان طرف صحبتم با بعضی از خانوماس میبینم اکثرن از مردا شکایت دارن ، خاستم بگم مردا هم یه ظرفیت و توانی دارن ، یه کاسه صبری دارن ، اگه میگید طرف اعصابش خرابه ، بی حوصله اس ، کم توجهی میکنه و غیره خب طبیعتن یه علتی داره دیگه که اونم بیشتر از مشکلات خونه ناشی میشه فرض مثال خانوم از شوهرش توقع داره سال به سال وسایل خونه رو عوض کنه ، فلان سرویس طلا رو بگیره ، مدل ماشینش از بقیه فامیلا و دوستا کمتر نباشه ، سفر خارجی بره و ... دیگه الان همه از وضعیت اقتصادی آگاهی دارن ، شما خودتو بزار جای یه مرد ! سرکار میره فشار کاری و مالی هست ، خونه میاد خانوم فشار عصبی میاره و غر میزنه به این وضعیت دقیقن میگن لای منگنه موندن! خب مرد هم تا یه جایی تحمل میکنه دیگه بلخره کاسه صبرش پر میشه در نتیجه این عصبانیتو باید یه جا تخلیه کنه میره حق مردم رو میخوره ، به قرض میفته ، خدای نکرده نزول میکنه ، کلاه برداری میکنه و یه مشکلاتی پیش میاد که ناخودآگاه خانوم هم درگیر میشه من خاهشم اینه که یکم بیشتر شرایطو درک کنیم ، بجای رابطه زن و شوهری مبتنی بر وظایف مشخص بیشتر ارتباط دوستانه داشته باشیم ، از این چشم و هم چشمی ها دست برداریم ، اگه میبینیم نداره فشار الکی وارد نکنیم ، به جای اینکه از همدیگه طلبکار باشیم به معنای واقعی کلمه شریک زندگی هم باشیم ، شریک پولداری شریک بی پولی شریک شادی شریک غم شریک هر خوشی و ناخوشی تو بعضی تاپیکا یه جوری مرد رو ترسیم میکنن انگار هیولاس بعدشم سر کوچکترین مشکلی همه به هم پیشنهاد طلاق میدن ! با این اوصاف من و خیلیا امثال من وحشت میکنیم از ازدواج !
وقتی میگویم التماس دعا یعنی دیگر از دست خودم کاری بر نمی آید یعنی بریده و خسته ام....خدایا بحق نا امیدی آقا ابوالفضل و بحق دلشکستگی امام حسین بزار انتظارم تموم بشه به منم یه نی نی ناز بده...اگه چشمت ب امضام خورد التماس دعا ...
اگه این اسمش بهاره و قراره ک از تو خبری برام نیاره نمیخوامش..اگه این اسمش بهاره و قرار ه بیشتر از ابرای اون دوتا چشم من بباره نمیییخوامش...عید و بی تو نمیخوام ..رختای نو نمیخوام..سال تحویل ک هیچ ..دنیارو بی تو نمیخوام...
ی چیزیم هست! بعضی اقایون لقمه گنده میگیرن حداقل باید زندگی ی حدودی شبیه زندگی پدری باشه من هیچوقت مستاجر نبودم! از ١٨ سالگیمم ماشین داشتم خوب طبیعیه که من نمیتونم شرایط غیر اینو داشته باشم اینم زیاد میبینم
سلام. منکه تا دیدم خانمها با بی پولی ساختن و فقط با بی احترامی و بچه ننه بودن شوهراشون مشکل دارن!! دست بزن داشتن و فحاشی و پرتوقعی!! مردای الانم که الحمدلله زن شاغل و پدر زن پولدار دوس دارن!! کلی هم از طرف خانواده زن حمایت میشن و باز طلبکارن!! البته منظورم بعضیاشونه
سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله
من تابحال ندیدم کسی اینجا تاپیک بزنه چرا شوهرم مدل ماشینو عوض نمیکنه یا سالی یه بار مبلارو عوض نمیکنه. این حرفهاتون رو قبول ندارم چون از نزدیک همچین خانمهایی که اشاره کردید رو ندیدم. چشم و هم چشمی واقعا خیلی کم شده بنظرم