2777
2789
عنوان

یه لحظه لطفا

46 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

من یه بچه۵ ساله دارم 

دوروزه اقدام کردم برا بچه دوم ...خیلی نگرانم میترسم کم بیارم میشه از تجربیات بچه دوم بگید😘

راستی ۹۰ درصدمطمئنم باردار میشم

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وا عزیزم چرا کم بیاری. همچین میگی انگار بچه اولت الان زیر یه ساله. بچه ات 5 سالشه دیگه. نگران نباش. بچه ک میاد بچه اولی مسئولیت پذیر میشه و باهات همکاری میکنه. فقط مواظب باش بین شون فرق نذاری. 

مرسی گلم میترسم نرسم ولی باید بیاد تک فرزندی اصلا خوب نیس

میرسی. خوبم میرسی. زیاد رسیدن هم بدی داره. کم رسیدن ب بچه هم بدی داره. زیاد برسی بهش لوس میشه مستقل نمیشه یه فرد وابسته تربیت میشه. 

میرسی. خوبم میرسی. زیاد رسیدن هم بدی داره. کم رسیدن ب بچه هم بدی داره. زیاد برسی بهش لوس میشه مستقل ...

میدونی چطور نرسیدن

ینی به کارای خودم وخونه نرسم

به بچه بزرگترم نرسم

ازیه طرفم دیونه نوزادم

وا عزیزم چرا کم بیاری. همچین میگی انگار بچه اولت الان زیر یه ساله. بچه ات 5 سالشه دیگه. نگران نباش. ...

اره دقیقا اخه پسرمم خیلی شیطونه

من از این مدلا زیاد دیدم. حالا من شیر ب شیرهم دیدم. اون خیلی سخته. 

دقیقا خدا خودش کمکم کنه برام دعا کن

میدونی چطور نرسیدن ینی به کارای خودم وخونه نرسم به بچه بزرگترم نرسم ازیه طرفم دیونه نوزادم

نمیدونم عزیزم. اخه من یه بچه دارم فعلا.

ولی خواهرشوهرم سومی رو باردار بود. ب کاراش میرسید ماشالله. دخترشم کمکش میکرد. من خودم مامانم باردار بود کمکش میکردم یه ذره. ولی خب کار خاصی هم نمیکرد. دیگه شوهرت و اطرافیان از زن باردار توقع بالایی ندارن ک 

یه چیز بگم ‌؟ 😅دختر من 10 ماهشه ولی دلم یه نوزاد تازه ب دنیا اومده میخواد 😂دیوانم من😅

ای جانم من مث خودتم

😅😅