2777
2789
عنوان

گل مژه

68 بازدید | 5 پست

دوستان شما تجربه گل مژه داشتید چقدر طول کشید تا خوب شه من گل مژه زدم و پیش دکتر رفتم و یه سری دارو ها هم بهم داد الان هر روز داره بهتر میشه ولی داره نزدیک یک هفته میشه و هنوز کامل کامل خوب نشده بنظرتون اشکالی نداره ؟ چقدر طول میکشه خوب شه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنبه‌ رو‌بزن‌تو آب داغ بزار رو پلکت بمونه هرچی‌چرک مونده میزیزه بیرون.گل مژه نهایتا یه هفته طول میشکه خوب بشه

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز