2777
2789
عنوان

پدرشوهرم طلا هامو فروخت

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 60 پست

بگو من از قبل قیمت کرده بودم بهم گفتن زیر ۴۰ نمیشه چجوری الان شده ۳۵؟؟؟؟ یه جور با طعنه بگو بفهمن هالو‌نیستی

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

چقدر بی فرهنگ 

دقیقا زمینمون رو ۵۵ فروختن الکی گفتن ۴۵ فروختیم ۱۰ تومن میدیم بهتون که برید طلا بخرید .. آدمهای دو رو😑😑😑

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بگیر پنج تومن رو مثلا میخواسته خودشو عزیز کنه برات پدرشوهر مادرشوهرت

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    

بگو‌من به گرم حساب کردم پول طلاهای میشه ۴۰ میلیون و ۵۰۰ این طلا فروشی طلاهاتو دزدیده

باید فردا بریم در مغازش به شوهرت و بقیه بگو

کوتاه هم نیا 

چه معنی میده پول آدم رو بدزدن دوباره با منت بهش پس بدن

خدایا🥰❤🥰منو با مهربونی بغل کن

اشتباهو خودت کردی طلاتو دادی

کلاهتو سفت بچسب باد نبره

جیزی نگو ولشون کن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
۳۵۰هزار دروغ گفتن داره؟؟؟

دروغشون این بوده که گفتن ۳۵ تومن فروختن و مثلا دارن بزرگواری میکنن ۵ تومن کمکشون میکنن در صورتی که پول کانل مال استارتر بوده 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

خیلی عادی بهشون بگو  کجا فروختید؟ بعد بگو چند گرم بود طلاهام بعد بگو خب پس انقد نمیشه بیشتره. من فردا میرم طلا فروشی کلاه گزاشتن سرتون   فاکتور و بدید بهم. اگه نداد هم بازم بگو من فردا میرم ببینم چرا انقد کم حساب کرد 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️