2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاهبردارن اون کسی ک سایتشو ساخته خودش کلاهبرداری...اصلا کسی توش وجود نداره

ب زودی از سایت میرم...😊.چندتا از کارایی که دنیا و آخرتمون رو تضمین می‌کنه میگم شما هم چیزی می‌دونستی بگو بهش اضافه کنم فقط از اون اصل کاری ها باشع 😊....۱، اول بنظرم نماز اول وقت هست ۲، گره یکی رو گشودن ( کمک ب دیگری ) چ مالی چ غیر مالی  . وااای ک چی هست این مورد ،حیف نمیتونیم درکش کنیم  ...تو همین سایت با حرف زدنت گره ی یکی رو بگشای ..خدا می‌دونه یعنی چی. ..بیرون میری پول داری یه کوچولو به یه فقیری کمک کن نترس پولت کم نمیشه 😅 ۳، استغفار کردن..دائم استغفار کن از نماز خوندنت هم استغفار کن حتما نباید گناه کنی که 😅 ۴. دست و پای مادر رو بوسیدن و خوشحال کردنش  .الان برو کف پاشو ببوس 😘 بعد پدر  ۵.زیارت عاشورا همیشه بخونید دائم زیارت عاشورا رو بخونش ( پنج دقیقه بیشتر وقتتو نمیگیره)  ۶.برا تعجیل و ظهور و امام زمان عج  و سلامتیش همیشه اول دعا کن بعدش همسایه و فامیل و دوستان فقط ب فکر خودت نباش ...الهم عجل لولیک الفرج ب حق حضرت زینب سلام الله علیها رو یادت نره از قلبت برا ظهور و سلامتی آقا دعا کن ۷، مهم ترینش رهبرمون آقا سید علی خامنه ای رو دریاب ...پشتش باشید....ب حرفاش گوش بده و با جون ودل عمل کن..چون وچرا براش نیار😔 ....وگرنه هلاک میشی و عاقبت بخیری فقط با ایشون هست 🌹...این ۷ مورد رو دائم انجام بدید مثل ریسمان محکم عادت برات بشه      .حالا ک تا اینجا اومدی برا حاجت روایی خودت هدیه ب امام زمان عج  یه دونه صلوات بفرست..«الهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم»🌹...هر وقت دلت گرفت این آهنگ و گوش بده  ان شاء الله دلت باز شه . 😊🤲🤲       https://uupload.ir/view/majid_bani_fateme_-_jan_agham_sana_ghorban_agham_(128)_hw4f.mp3/
آره خواهرم اینجوری عقد کرد طلاق گرفت چون طرف دروغگو و کلاهبردار بود

از چه لحاظ دروغگو بود؟ اتفاقی یه پیج دیدم آدمای با تحصیلات بالا. تعجب کردم، با خودم فکر کردم یعنی همچین فردی با حضوری که در اجتماع داره نتونسته کیس مورد نظرش رو پیدا کنه. اومده چنین پیجی مشخصاتش رو گذاشته

کلاهبردارن اون کسی ک سایتشو ساخته خودش کلاهبرداری...اصلا کسی توش وجود نداره

رباته همش 

🔴#کاربر آقا#     HEY, DENTISTRY,IM COMING                                                         ‌.                         
از چه لحاظ دروغگو بود؟ اتفاقی یه پیج دیدم آدمای با تحصیلات بالا. تعجب کردم، با خودم فکر کردم یعنی هم ...

هرچی که از خودش گفته بود بعدا فهمیدیم کاملا دروغ بوده از تحصیلات شغل درآمد حتی سو سابق شو نگفته بود

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

حالا چرا از این طریق😑

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
هرچی که از خودش گفته بود بعدا فهمیدیم کاملا دروغ بوده از تحصیلات شغل درآمد حتی سو سابق شو نگفته بود

وای. منم تعجب کردم با همچین شغل و تحصیلات چرا باید به این پیج ها اعتماد کرده و اطلاعات داده

وای. منم تعجب کردم با همچین شغل و تحصیلات چرا باید به این پیج ها اعتماد کرده و اطلاعات داده

اگه واقعا تحصیلات و شغل عالی داشتن که رو هوا میزدنشون دیگه نمی رفتن سایت

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠