2777
2789
عنوان

معده درد . کمک

173 بازدید | 15 پست

بچه ها من چند روزه معدم درد میکنه

یک سره نیست ولی هر روز هست . دردش میگیره و ول میکنه . سوزش هستش .

سابقه میکروب معده داشتم ولی خوبش کرده بودم

خیلی ترسیدم ... ماشالا گوگل هرچی سرچ میکنی میگه سرطان . توروخدا کمک

مهربونم به قول یه دکتری میگفت تو اینترنت در مورد هر چی سرچ میکنی بدترین چیزا و میاره در حالی  که اینطور نیست 

نگران نباش .... عرق نعنا بخور به رو بخواب

شاید خدا جوابتو داده ولی نت تو قطعه🌱 امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه 😍 💓لطفا  لطفا لایک نکنید 🍭🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به کجاااا چنیننن شتااااباااان

بابا سرطان چیههه

منم خیلیییی از روزا معده درد دارم

قبلا هم مشکل معده ای داشتم

گوگل زیادی مزخرف میگه خانوم گل

میشه واسه رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟💕
مهربونم به قول یه دکتری میگفت تو اینترنت در مورد هر چی سرچ میکنی بدترین چیزا و میاره در حالی  ک ...

عرق نعنا میخورم همش . فایده ی چندانی نداره

مرسی که دلداری میدی ♡ واقعا نمیدونم چرا همه چیزو میبنده به سرطان

من سابقه معده درد دارم البته بيشتربخاطراسترس وعصبيه؛امشبم قورمه سبزي خوردم معدم دردكرفت نصف ليوان مخلوط آب وزنيان خوردم بهترشدم

يك وقت هايى فقط بايدگفت"فداىِ سَــرم"
عرق نعنا میخورم همش . فایده ی چندانی نداره مرسی که دلداری میدی ♡ واقعا نمیدونم چرا همه چیزو میبنده ...

خب برو دکتر داخلی منم دخترم اینجوری بود بهش امیپرازول داد خوب شد خداروشکر

شاید خدا جوابتو داده ولی نت تو قطعه🌱 امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه 😍 💓لطفا  لطفا لایک نکنید 🍭🥰
بخاطر کرونا خیلی سختمه برم دکتر  چجوری میتونم بفهمم چیز جدی ایه یا نه

وقتی غذا میخوری ببخشید مزه غذا میاد داخل دهانتون؟ ترش میکنید؟

مرسی واقعا نیاز داشتم یکی بم بگه چیزیم نیس♡  انیدوارم بتونم توی چند روز اینده برم دکتر  ...

🌸🌸🌸🥰