2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله تجربه ای از کلاس بازیگری منظورم بود تجربه بازیگری در تئاتر داشتین ؟ فضا و محیط کلاس های بازیگر ...

عزیزم حرفه ی من در حیطه ی سینماست.. فضا معمولا دوستانه ..صمیمی و در عین حال پر رقابت هست.

فضای دوستانه و بده بستونهایی که در راستای آموزشتون مجبور به انجامش هستید بسیار برای شما که از کمرویی رنج میبری مفید هست

عزیزم حرفه ی من در حیطه ی سینماست.. فضا معمولا دوستانه ..صمیمی و در عین حال پر رقابت هست. فضای دوست ...

سلام مجدد عزیز

بنده میخوام در دوره های آموزشی خانم مهتاب نصیر پور شرکت کنم

و ترسم ازینه که نکنه همون اوایل ترم بخاطر خجالتی بودنم برام ادامه کلاس ها مقدور نباشه.

این که شما میفرمایید رفته رفته خجالت کم میشه خب یه بحثه و مسئله ای که برای من ترس ایجاد کرده یه بحثه دیگه

اخه من از یه نفر که کلاس های بازیگری داریوش ارجمند شرکت کرده بود شنیدم که جلسه دوم آقای ارجمند گفته بودن اتود بازیگری اماده کنید برای جلسه بعد .

و خب من به قدری خجالتی هستم که فکر میکنم اوایل کلاس ها نتونم جلوی کسی بازی کنم

حالا باز قطعا شما بهتر میدونید ، ممنون میشم منو راهنمایی کنید 

سلام مجدد عزیز بنده میخوام در دوره های آموزشی خانم مهتاب نصیر پور شرکت کنم و ترسم ازینه که نکنه هم ...

سلام زیبا♥️

عزیزدلم کلاسهای بازیگری در جهان نه تنها به دلیل داشتن خروجی بازیگر تشکیل میشه..بلکه راهکاریست برای درمان و بسیاری از اختلالات.. بازی درمانی.. چیزی که واضح هست پیشرفت شما و تغییرتون هست..اما قطعاً باید همکاری صورت بگیره..در کلاسها برای هر جلسه از شما خواسته میشه اتود بزنید..در همین اجراهاست که شما تغییر میکنید..سخته اما شدنیه.. نمیتونم نداریم..اتود بد داریم..اما نتوانستن خیر.. پس محکم باش.. چیزی که ازت خواسته میشه رو انجام بده ..حتی اگر به لکنت بیوفتی..از عرق خیس بشی..اما انجام بده و هر جلسه بهار از قبل ظاهر شود💪💪