2777
2789
عنوان

حکمت خدا درمرگ

2314 بازدید | 10 پست

سلام.الان توی گوگل خوندم که حکمت خدا در مرگ عزیزان و رحمت..آخه من نمیفهمم ینی هرکسی توی این دنیا به هرنحوی مرد باید بگیم حکمت خدا بوده ..نه این درست نیست ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اون ادم زنده بمونه واهل گناه بشه یا حتی کافر بشه وراه بازگشتی نداشته باشه یا اگه زنده بمونه وبدلایلی بمونه زیر دست مرد ونامرد اگه زنده بمونه وبدبختی دنیوی یا اخروی عزیزانش رو ببینه  ایا مرگش حکمت خدا نمیتونه باشه  

اگه اون ادم زنده بمونه واهل گناه بشه یا حتی کافر بشه وراه بازگشتی نداشته باشه یا اگه زنده بمونه وبدل ...

حرف شما درسته ..اما وقتی میبینی عدالتی رعایت نشده وقتی میبینی اون آدم بده داره راست راست میگرده شک میکنی ..دلت پاره پاره میشه

ینی من بابام فوت شده بگم حکمت خدابوده ...بعد اونی که هزار جور کثافت کاری داره میکنه زنده اس داره راس ...

مطمئن باش هیچ‌کار کثیفی تو این دنیا بی جواب نمیمونه ،چ تو این دنیا چ اون دنیا ،حتما سزای کاراشو میبینه

هفت سال خواننده خاموش بودم،ولی بلاخره ب نی نی سایتیا پیوستم😁
حرف شما درسته ..اما وقتی میبینی عدالتی رعایت نشده وقتی میبینی اون آدم بده داره راست راست میگرده شک م ...

قرار نیست همه ی حساب کتابها تو دنیا باشه حتی بدترین ادمها هم ممکنه عمر طولانی داشته باشن ولی ادمای خوب ممکنه عمرشون کوتاه باشه  عمرو روزی ادما لزوما به خوبی وبدیو اعمال ادما نداره البته ممکنه ربط هم داشته باشه ممکنه ربطی هم نداشته باشه