2777
2789
یاعلی چجوری مارمولک کجابود😓😓

همینوبگو ،انقدرم بزرگ بودن چندشا

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این ک خوبه من الان یه هفتس یه مار تو اتاقمه......منم خیلی ریلکس

😂😂😂اینکه چیزی نیس

من شبا کنار یه گوریل میخوابم😂😂

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
از کجا میدونی سمی نیست من اگه جای شما بودم میرفتم میگشتم حتما میکشتم

نمیدونم شایدم باشه والا هر وقت میبینمش تا برم به بابام بگم بیاد یا خودم برم یه چیزی بردارم بکشمش فرار میکنه نمیدونم چ حسابیه 

نمیدونم شایدم باشه والا هر وقت میبینمش تا برم به بابام بگم بیاد یا خودم برم یه چیزی بردارم بکشمش فرا ...

والاتوخیلی جرات داری ایول داری من امروز توتراس خونم سوسک دیدم تاالان نرفتم تاشوهرم رسیدفرستادم رفت کشتش😪

نمیدونم شایدم باشه والا هر وقت میبینمش تا برم به بابام بگم بیاد یا خودم برم یه چیزی بردارم بکشمش فرا ...

اول اتاقها رو بگردید بعد اگه نبود اونا رو قفل کنید و حال پذیرایی و اشپزخونه رو

نه بخدا من راس میگم😂😂😂جدی گفتم

😂😂خب منم راس میگم دیگع😂😂

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
والاتوخیلی جرات داری ایول داری من امروز توتراس خونم سوسک دیدم تاالان نرفتم تاشوهرم رسیدفرستادم رفت ک ...

سوسک ک دیگه خوراکمه😂برعکس ما مامانمه یه بار یه مارمولک رفته بود تو دامنش جلو همه دامنشو دراورد لختی کل خونرو دور میزد و میدووید و جیغ میکشید 

مامانم😱😰😭

ما😂😂😂🤣🤣

تو اتاق خودمه😂ولی خب نمیدونم چرا انگار تو فضام اصلا انگار برام مهم نیس😂

برات مهم باشه گلم پسر عموی من مار نیش زده بود دکتر میگفت اگه یه ذره دیرتر میاوردین دور از جون ایست قلبی میکرده پس مواظب باش خانوم شجاع