2777
2789
عنوان

خیانت

531 بازدید | 44 پست

خیانتشو فهمیدم ولی به روی خودم نیاوردم ولی دارم از درون متلاشی میشم به عمد اذیتم میکنه ک خودم خسته شم اگه بخاطر پسرم نبود طلاق میگرفتم شرایطشم ندارم

دعا کنید واسم

خدایا شکرت برای چندمین بار معجزه تو تو زندگیم دیدم هزاران مرتبه شکر

بدترین چیز واسه ی زن خیانته

خدا ب دلت آرامش بده

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ‌ننیخای جدا شی ب روش نیار با مشاوره با صحبت کردن با هر طریقی ک‌میشه کاری کن دوباره زندگیتو احیا کنی ولی ب روش نیار خیانتشو متوجه شدی البته اگ هنوز قصد زندگی کردن باهاشو داری

خدا این جور مردارو لعنت کنه ، خیلیم زیاد شدن ، خیییلی میفهممت چی میگی میخوای روش به روت باز نشه ، اگه شرایط مشاور و داری ازش کمک بگیر 

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
اگ‌ننیخای جدا شی ب روش نیار با مشاوره با صحبت کردن با هر طریقی ک‌میشه کاری کن دوباره زندگیتو احیا کن ...

اره بخاطر بچم و شرایطم  میخوام ادامه بدم برای همین ب روش نیاوردم ولی درونم داره متلاشی میشه

خدایا شکرت برای چندمین بار معجزه تو تو زندگیم دیدم هزاران مرتبه شکر
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز