2777
2789
عنوان

رفتار عمه

196 بازدید | 18 پست

دوستان من خواهرم ۲۶ سالشه بعد چند روز پیشا با عمم تلفنی صحبت کرده ، ینی بعد از چند سال یه شرایطی پیش اومد که تلفنی باعمم باهم صحبت کردن.

عمم کلا خوب باهاش صحبت نکرده ، من همه ی حرفای خواهرمو شنیدم ، خواهرم معقول و خوب حرف زد ولی عمم خیلی خوب صحبت نکرده.

مثلا برگشته به خواهرم گفته ؛ تو اگر بری پیش روانشناس و مشاور بد نیستا، خوبه که زندگیت رو مرحله به مرحله با مشاوره پیش ببری.

دوستان اخه اصلا جالب نیست ادم انقدر رک مثلا به دیگران بگه تو احتیاج داری بری روانشناس ، کلا لحن گفتنش خوب نبود و انگار مثلا منظورش این بود خواهره من مشکل  داره ، ینی کاملا منظورش همین بود.

دوستان شما بودید ناراحت نمیشدین؟

چه جوابی میدادین؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حرف بدی نزده

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
البته هر کس بره روانشناس دیوونه نیست ما که تمیدونیم خواهر شما چی گفته بستگی داره

بخدا خواهره من داشت حرف عادی و معمولی میزد

اخه عزیزم اینطور به دیگران نباید صریحا و با لحن بد گفت شما به روانشناس احتیاج داری

من بودم خیلی خیلی ناراحت میشدم.واقعا خیلی بد حرف زده. نمیدونم از اینکه خاله و عمه ندارم خوشحال باشم ...

خب عزیزم عمه و خاله ی خوب که عالیه اگر ادم داشته باشه

ولی مثل عمه ی ما هم بده دیگه

بخدا خواهره من داشت حرف عادی و معمولی میزد اخه عزیزم اینطور به دیگران نباید صریحا و با لحن بد گفت ش ...

یبار به شخصیت من توهین شد کاملا حق با من بود از خودم دفاع کردم چون حالتم تهاجمی بود گفتن برو روانشناس 

همینطوری رکم گفتن اما تو شرایطی نبودم که حالشونو بگیرم الانم چیزی که نمیشه بهش گفت وگرنه بدتر میشه

یبار به شخصیت من توهین شد کاملا حق با من بود از خودم دفاع کردم چون حالتم تهاجمی بود گفتن برو روانشنا ...

ولی به نظره من کسی نباید انقدر رک به ادم بگه باید بری مشاور.

حالا شما هم اگر عصبانی شدین حتما حق با شما بوده، دیگه برای یه عصبانیت مگه ادم باید بره مشاور

ای بابا از دست این مردم 😏😏

راستش نه ناراحت نمیشم بهم بگن برو پیش روان شناس هممون احتیاج داریم بریم پیش یک روان شناس حرف بزنیم و کمکمون میکنن زندگی زو از جهت دیگه ببینیم پس این که صرفا بگه برو پیش روان شناس بد نیست ولی کلا به بعضی عمه ها نباید توجه کرد عمه های خودم اونایی که دختر هم سن من دارن چشم دیدنمو ندارن اونایی که دختر ندارن خیلی دوستم دارن

راستش نه ناراحت نمیشم بهم بگن برو پیش روان شناس هممون احتیاج داریم بریم پیش یک روان شناس حرف بزنیم و ...

بله عزیزم حق با شماست

ولی میدونید اون لحن‌گفتنش هم خیلی مهمه که مثلا یه نفر از روی مهربونی داره میگه یا از روی بدجنسی

بله عمه ها معمولا رفتار خوبی ندارن👍