2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی 😔

عزیزم درسته وقتی سوالی در ذهنمون هست و یا دلگیر هستیم فال میگیریم ولی واقعا نمیشه روش حساب کرد و به چشم سرگرمی ببینید .

محکم ترین قضای الهی با دعا کردن عوض میشه ، همیشه به رحمت الهی و حکمتش ایمان داشته باشین .

درباره بارداری نیت داشتین من یه نمونه از یکی از آشناهامون براتون بگم : چند سال درگیر دکتر بود برای بچه دار شدن و انواع قرص و آمپول رو امتحان کرد و با اصرار از خدا بچه گرفت ولی بعدش شوهرش گذاشت و رفت و الآن این خانم الآن با بچه ۴ ساله با پدر و مادرش داره زندگی میکنه و وضع مالی خوبی هم ندارن اینقدر ...همه ی اطرافیان و حتی خودش هم متوجه شد که نباید اصرار میکرده و اینکه بچه دار نمیشده حکمتی داشته .

یه نمونه دیگه هم شنیدم که خانمی خدا یه فرزند بهش داد ولی اینقدر اصرار کرد که کمه و باز هم بچه میخواست تا اینکه ۲ تا دیگه به دنیا آورد و بعد از مدتی شوهرش فوت کرد و الآن باید ۳ تا بچه بزرگ کنه .

هر کار خدا حکمتی داره ، چون که ما نمی دونیم پشت پرده چخبره ،  برامون تلخه و گله و شکایت میکنیم و میخواهیم به خواسته مون برسیم ولی اون بالایی هر کاری میکنه به نفع ماست . توکلت به خدا باشه و ایمان داشته باش به حکمتش 

عزیزم درسته وقتی سوالی در ذهنمون هست و یا دلگیر هستیم فال میگیریم ولی واقعا نمیشه روش حساب کرد و به ...

مرسی عزیزم من پارسال باردار شدم ولی بچم مشکل داشت ۴ ماهگی سقطش کردم الان ماه اول اقدامم هستم 

❤❤

مهتاب برام. فالمو گرفتم. همه گفتن معشوقه ت برمیگرده. مهتاب یه کلام گفت برنمیگرده. از مهتاب بدم اومد. دیگه پیشش نگرفتم. بعد چند ماه عشقمو با همسرش تو خیابون دیدم. دنیا روی سرم خراب شد. تازه یاد حرفهای مهتاب افتادم که بهم گفته بود برنمیگرده و من ناراحت شده بودم. شماره مهتاب 09196518128