2777
2789

ال‌اچ‌چنده باید این دورو به نسبت‌هم‌بسنجی

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نسبت ال اچ به‌اف اس اچ بیش از ۱ونیم باشه ینی پلی کیستیک و هرچقد  این‌نسبت بالاتر باشه‌ینی وضعیت بدتره

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

به خیلی چیزا بستگی داره این که فک کنم سه چهار هفته قرص ضد بارداری  و قرص های جلوگیری نخورده باشی و توی سیکل قاعدگیت این آزمایش و داده باشی و هم چنین نسبت شون. فکر میکنم برای شما باید رنج نرمالش بین ۴.۷ تا ۸ باشه . مال شما توی رنج نرمال نیست  برین پزشک متخصص زنان . 

این نظر منه عزیزم ولی نگران نباش برطرف میشه ❤️❤️

به خیلی چیزا بستگی داره این که فک کنم سه چهار هفته قرص ضد بارداری  و قرص های جلوگیری نخورده باش ...

اصلا قرص ضد بارداری استفاده نمیکنم

متخصص ازمایش برام نوشته ولی خیلی استرس دارم هنوز نرفتم جواب رو نشون بدم

اصلا قرص ضد بارداری استفاده نمیکنم متخصص ازمایش برام نوشته ولی خیلی استرس دارم هنوز نرفتم جواب رو ن ...

استرس نداشته باش عزیزم . انشالله مشکلی نیست هر مشکلی هم خدایی نکرده باشه  با درمان دارویی و تغییر سبک زندگی  برطرف میشه . باید متخصص آزمایشات و ببینه اگه نیاز باشه سونوگرافی و اینا بدی ببینی مشکل چیه که بالاست

مشکل وزن بالا  یا چاقی ، آندومتریوز  و... اینا نداری؟ چون فکر میکنم کیفیت تخمک هات پ ...

دوماهه اقدام کردم برای بارداری ولی جواب نگرفتم. 

مشکل اضافه وزن و چاقی ندارم 

گفتم زودتر برم پیش متخصص اگه مشکلی باشه رفع بشه. 

این ازمایش ها رو نوشت انجام دادم. 

دوماهه اقدام کردم برای بارداری ولی جواب نگرفتم.  مشکل اضافه وزن و چاقی ندارم  گفتم زودتر ...

احتمالا بخاطر کیفیت پایین تخمک ها باشه . نگران نباش استرس بدترین چیزه پزشک برات دارو تجویز می‌کنه دوره ای مصرف میکنی بسلامتی باردار میشی