2777
2789

کنسول بازی،

میریم بیشتر کافع و اینا نمیرم زیاد خونشون مامانم نمیزاره

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ۹ ماه پیش با مادرشوهرم تا دوسه صب حرف میزدیم میخندیدیم  هی ام ب اونایی ک خابن اشاره میکرد میگف الان پامیشن جرمون میدن ولی خب آسمونی شد و رفت و وقتی میریم درودیدار خونه میخاد قورتمون بده خیلی جو سنگینه دوس داشتید ی صلوات برا شادی روح مادرشوهرم بفرستید💔

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏

راسی پدر شوهرم خیلی قصه بلده برامون قصه میگه😁

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
مث مادر و خواهر برادر خودمن😍😍 (کاش یکیشون اینجا بود میدید چجوری پاچه خواری میکنم😂😂😂)

این جور جاها کور میشن آدم و نمیبینن 

ولی کافیه یکبار پشت سرشون حرف بزنی فوری ظاهر میشن 

شناسایی میشیم😐😐

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
تا ۹ ماه پیش با مادرشوهرم تا دوسه صب حرف میزدیم میخندیدیم  هی ام ب اونایی ک خابن اشاره میکرد می ...

اخی عزیزم خدابیامرزش

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

از هر دری . غیبت بقیه فامیلشون . هر بارم شوهرم یا برادر شوهرام میان میگن شما خسته نشدین بس که باهم حرف زدین و غیبت کردین . ماهم میگیم فضولی نکنین یشب جمع شدیم دور هم 😏 کار هم . هر کدوم از عروسا یه کار . یکی ظرف یکی غذا یکی جارو . کلا انگار خونه خودمونه . گاهیم خونه منفجر میشه کسی دست نمیزنه اخر مادر شوهرم میاد خودش میشوره و جمع میکنه . جومون جوریه که مثلا من صبح  زود بیدار شم . اگه برادر شوهرام بیدار باشن باهم میشینیم صبحونه براشون درست میکنم میخوریم . زناشونم که بیدار شن شوهر من بیاد اونام باهم میخورن . 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
نه مثلاً چی بگن؟

خب من شوهرم همش میگه تو چرا ساکتی چرا کاری انجام نمیدی هر دفعه میرم خونشون دعوام میکنه که تو همش نشستی تو کم حرفی.. مامانشم میگه اینو نیارین وقتی کار نمیکنه 

من فقط در حد سفره آوردن و جمع کردن کمکشون میکنم کم حرفم هستم ولی بازم سعی میکنم حرف بزنم اما اونا فکر میکنن عمدیه.. ازم توقع کار کردن دارن