2777
2789
عنوان

شب عجیب

100 بازدید | 8 پست

پسری ک دوسش داشتم 

گفت بهم ک ببخشید ک رفتارای من باعث شد فکر کنی من دوستت دارم و میشه بهم کمک کنی ک به اون دختری ک میخام برسم 

بعدم گفت تو واقعا منو دوست داری و اینده هم معلوم نیس

نطرتون راجب حرفاش چیع؟

بلاکش کن 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه چجوری بگه نمیخوادت, بنظرم بلاکش کن, لزومی نداره بهش کمک کنی این فقط باعث میشه که بیشتر داغون بشی, بلاک یا شمارتو عوض کن تمام

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍

نظرم اینه که خدارو هزار بار شکر کن که ذاتش رو الان نشون داده و نذاشته وقتی رفتید زیر ی سقف با ی بچه خود واقعیش رو نشون بده

الان شاید با خودت بگی این چرا اینجور میگه اصلا عشق و دوست داشتن رو نمیفهمه....ولی باور کن خیلی خوشبختی که الان خودش رو نشون داده

چرا باید بهش کمک کنی؟اصلا لزومی نداره بلاکش کن بره گاهی بعضی دلسوزی ها آدمو نابود میکنه

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️