2777
2789
کوتاهه ؟ نویسندش کیه

کوتاه نیست . طنز و خدمتکاریه . 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

رمان های م مودب پور چون اجتماعی هستن معمولا تلخ هستن گندم هم علی رغم قسمت های خنده دارش تلخی داره&nb ...

اره من رمان رکسانای مودپ پورم خوندم تلخ بود

میشه برای سلامتی خانوادم صلوات بفرستی 🙏 فرستادی لایکم کن 🥰
کوتاهه ؟ نویسندش کیه

نه 

پری بانو

از این انلایناست ولی من خیلی خوشم اومد.

لااقل هرچیو می ترکونین گوگلو نترکونین من باهاش خاطره دارم💔 گوگل یار غارم بود پاره تنم بود.. هرچی نمیدونستم درجا زارت تو گوگل سرچ می کردم.. با من این کارو نکنید من جوونم آسیب میبینم میام شلوارتون و میکشم پایینا:(
نه آخرش یکی شون می رسه ب گندم ولی پسر عموش نه اگه بگم کل داستان گفتم خودت بخون خیلی قشنگه

خیلی تعریفشو شنیدم ولی انقدر خودم حالم خرابه میترسم تلخ بخونم باز بدتر شم دیگه کلا

شوهر آهو خانم عااالیه😍گندمو خوندم ولی یادم نیست😬

کیمیاگرم خوبه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

در همسایگی گودزیلا

خیلی رمان قشنگی بود مخصوصا آخرش ،البته الان یادم نمیاد درست چجوری تموم شد ولی قشنگ بود

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
بادبادک باز... جای خالی سلوچ... جز از مل... سکوت بره هاا... اتاق.....  عاشقانه میخوای؟؟؟ من اور ...

من پیش ازتو و پس ازتو و هنوز هم منو خوندم 

رمان اما ، جین ایر، منسفیلد پارک از جین آستین، غرور و تعصب از جین آستین، کنت مونت کریستو، سه تفنگدار، دختری که فراموشش کردی، شدن از میشل اوباما درمورد زندگی خودش هست، قبل از اینکه بیافتم، چون رود جاری از پائیلو کوئیلو

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد