2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی دردم گرفت   

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

یه بار همچین اتفاقی برام افتاد مامانم زرده تخم مرغ رو با نمک و زردچوبه هم میزنه میریزه روی پارچه بست روی پام، شب موقع خواب اینکار رو کرد فردا صبح که از خواب پاشدم هم دردش خوب شده بود و هم التهابش خوابیده بود

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد

اول اینکه برو دکتر 

اگرم نمیتونی الان بری برای اینکه ورمش بخوابه غلورگندم (ما میگیم غلور نمیدم شما چی میگید) رو با زرد چوبه و یکم روغن تف بده اگر روغن محلی باشه که چه بهتر بعد پاتو باهاش ببیند خوب میشه

برا منم همین اتفاق افتاد منتها من تو چاله گیر کرد نرفتم دکتر تا الان که شیش هفت ماهه میگذره نمیتونم رو پام بشینم

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭